28042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Mihai Nicuţ se alătură echipei MONEY.ro, în poziţia de redactor-şef adjunct

Mihai Nicuţ se alătură echipei MONEY.ro, în poziţia de redactor-şef adjunct

Pin It
Începând de astăzi, Mihai Nicuţ va coordona, alături de Iulian Enache – redactor-şef; şi Ionuţ Tudorică – redactor-şef adjunct; echipa editorială a portalului de business MONEY.ro.
„Îi urez un bun venit călduros în echipa MONEY.ro lui Mihai. Am mai lucrat împreună în trecut şi cred sincer că este unul dintre cei mai buni jurnalişti profesionişti de business din România. Sunt sigur că va aduce un aport uriaş de calitate conţinutului MONEY.ro”, a declarat Iulian Enache, redactor-şef MONEY.ro.

Având o experienţă de 11 ani în presă Mihai Nicuţ şi-a început cariera în departamentul economic al ziarului Curierul Naţional. A lucrat, apoi, ca redactor şi ulterior şef al departamentului economic pentru cotidianul Realitatea Românească. În 2004, s-a alăturat grupului Realitatea-Caţavencu pentru a contribui la relansarea ziarului Cotidianul. A fost, pe rând, redactor al departamentul economic şi apoi şef de departament.

A trecut de la print la publishing de business online în vara anului trecut, când a acceptat poziţia de redactor-şef adjunct al Capital.ro.

Săptămâna aceasta, Mihai Nicuţ s-a întors în Realitatea-Caţavencu şi va ocupa poziţia de redactor-şef adjunct în cadrul echipei editoriale a portalului de business MONEY.ro.

MONEY.ro este inclus în portofoliul F5, compania de new media a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP