24062018

Back Eşti aici:Home Interviuri Chestionar PRoust

Chestionar PRoust: Bogdan Tomoiagă

Bogdan Tomoiaga ProustBogdan este consultant în comunicare și relații publice și este un produs 100% GraffitiPR. Are o experiență în comunicare de peste 15 ani și a fost întotdeauna om de agenție. De-a lungul anilor a oferit servicii de consultanță de comunicare pentru diferite companii printre care se regăsesc Dacia Renault, Pepsi, OMV Petrom, UniCredit Bank sau P&G.
Din 2014 conduce din poziția de director executiv agenția GraffitiPR, alături de Irina Ciocan Stănescu.

Iată răspunsurile lui Bogdan :)

 

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Alina Damaschin

Alina Damaschin Proust

Alina crede în puterea creativității de a schimba modul în care oamenii se raportează la branduri. După mulți ani petrecuți în publicitate, timp în care a coordonat comunicarea unor branduri și business-uri internaționale sau locale și o varietate de campanii sociale, Alina a intrat în PR, mai întâi ca Managing Director și apoi ca partener în, astăzi, agenția de comunicare Rogalski Damaschin. Pe parcursul celor peste 20 de ani de comunicare, a creat și participat la dezvoltarea unor campanii premiate în cele mai prestigioase competiții ale industriei - Cannes Lions, Effie, SABRE EMEA, Digital Communication Awards, European Excellence, Romanian PR Award și ADC Ro Awards.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Gabriela Lungu

Gabriela Lungu chestionar

Gabriela Lungu este un expert în comunicare creativă cu 20 de ani de experiență atât în PR, cât și în publicitate. Și-a început cariera în România, lucrând pentru Ogilvy Group vreme de 10 ani, după care a fondat The Practice, care a devenit cea mai premiată agenție românească de PR. În urmă cu peste 5 ani s-a mutat la Londra pentru a face parte din leadership-ul regional al rețelei globale de PR Weber Shandwick. După WS, a urmat o întoarcere în publicitate, la TBWA\London. În prezent, Gabriela trăiește la Praga, de unde zboară peste tot în lume cu WINGS Creative Leadership Lab, firma pe care a fondat-o pentru a ajuta companiile și profesioniștii din marketing și comunicare să-și ridice nivelul de creativitate și inovație.

Iată răspunsurile Gabrielei la chestionarul lui PRoust :)

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Cristina Hanganu

Cristina Hanganu 3

Inaugurez azi, dragi cititori, o rubrică prin intermediul căreia încerc să-i cunosc mai bine pe colegii pe care îi prețuiesc. Fiecare dintre ei va răspunde la acelaşi set de întrebări tip „Chestionarul lui Proust“, o joacă, poate, dar una care invită la introspecție.

Pentru cei mai puțin familiarizați, chestionarul lui Proust este la origine un joc englezesc, creat la mijlocul secolului XIX şi care a avut succesori în diferite culturi. Marcel Proust a răspuns în două sesiuni, o dată la 15 ani, şi a doua oară la 19 ani, la întrebări esenţiale despre iubire, moarte, fericire şi sensul vieţii. Manuscrisul a fost descoperit abia în 1924, la doi ani după moartea acestuia. Mai tarziu, în 1970, gazda de televiziune Bernard Pivot a adaptat lista de întrebări şi a creat un chestionar pe care îl aplica invitaţilor săi.

Citeste mai mult...

Parteneri

 RZB nou    Lidl-Logo 4C   Logo-McCannPR PNG    rd logo home                     

GMP logo 2      dccom LOGO nou site