22082018

Back Eşti aici:Home Interviuri Chestionar PRoust

Chestionar PRoust: Oana Boca Stănescu

Oana Boca 2

Oana Boca Stănescu este manager cultural, consultant în comunicare și fondatoarea Headsome Communication. Fost director de imagine al Editurii Polirom (2003-2012), cu o experienţă de 16 ani în comunicare editorială şi promovare de carte, dintre care 12, în management, Oana a coordonat de-a lungul timpului peste 150 de campanii de comunicare și a participat cu lucrări la peste zece conferințe internaționale de profil. Dincolo de proiectele Headsome, începând din 2014, gestionează, din pasiune, campania de comunicare a Festivalului Internațional de Muzică Clasică „Clara Haskil”.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Imola Zoltan

Imola Zoltan PRoust

Imola Zoltan este Managing Partner la McCann PR, agenție de relații publice cu peste 14 ani de activitate şi afiliată la rețeaua internaţională Weber Shandwick. Cu un portofoliu impresionant de clienţi internaţionali, McCann PR se regăseşte în fiecare an pe podiumul celor mai prestigioase festivaluri interne şi internaţionale de comunicare: Romanian PR Award, European Excellence Award, Sabre Award, International Business Award şi Cannes Lions. În 2017, McCann PR a fost desemnată „Agenția anului” în cadrul celei de-a 15-a ediții a Galei Romanian PR Award.
Imola este absolventă a Institutului de Ştiinte Economice “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, specializarea Marketing.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Ana-Maria Onisei

Ana Maria Onisei ProustAna-Maria Onisei este om de comunicare și jurnalist. După patru ani ca parte din echipa firmei de comunicare OMA Vision și peste șapte ani de experiență în presă, lucrează ca freelancer. Asta și fiindcă îi place libertatea. Contribuie în prezent la comunicarea Festivalului Internațional George Enescu, cel mai mare eveniment cultural internațional organizat de România și face de asemenea comunicare pentru mai mulți artiști din sfera culturală – o industrie care se dezvoltă din ce în ce mai mult în ultimii ani – , precum și pentru proiecte de educație, sociale și de business. Pe blogulul personal, www.anamariaonisei.ro, decupează felii din viețile unor oameni ca noi ajunși mari – personalități publice – sau din cele ale unor oameni simpli cu destine la fel de extraordinare fiindcă crede că poveștile celorlalți au puterea de a ne apropia pe noi de noi și de a ne face să creștem pe dinăuntru. N-ar putea să trăiescă fără trei lucruri: emoție, sinceritate și intimitate.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Ioana Mănoiu

Ioana Manoiu Proust

Ioana Mănoiu este Managing Partner la GMP PR. După o scurtă perioada petrecută în presă și cinci ani într-o agenție multinațională de publicitate, în anul 2005, Ioana a fondat agenția GMP PR. Influențată de timpul petrecut în preajma creativilor din publicitate, Ioana a venit cu o viziune nouă despre comunicare, agenția devenind în scurt timp o obișnuită a podiumurilor naționale și internaţionale. Activitatea agenţiei a fost recunoscută la competiţii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Corina Vasile

Corina Vasile Proust

Corina Vasile conduce din 2002 Direcţia de Relaţii Publice a Raiffeisen Bank, după o carieră de nouă ani în presă. A fost redactor şef al Ziarului Financiar între anii 2000 şi 2002. Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a programului de Executive MBA la IEDC Bled School of Management, Slovenia. Corina a primit distincția „PR Professional of the Year“ la Romanian PR Award 2016.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Corneliu Cojocaru

Cornel Cojocaru Proust

Corneliu Cojocaru a rămas prezent în mintea şi sufletul multor comunicatori, indiferent de schimbul de generaţii, reprezentând pentru mulți dintre noi un adevărat senior al şcolii autohtone de PR. În prezent, Cornel este consilier în cadrul Direcției de Comunicare a Băncii Naționale Române. A fost anterior purtătorul de cuvânt al BCR (din 1997). Între 1993 şi 1997, Cornel a fost redactor în redacția de știri interne a Televiziunii Române, acreditat pe domeniul Finanţe-Bănci, și la Preşedinția României (din 1995). Vă invit să-l (re)descoperim împreună pe acest "tânăr clasic" al breslei comunicatorilor din România!

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Eliza Rogalski

Eliza Rogalski Proust

Eliza Rogalski este unul dintre cei mai apreciați și respectați specialiști de comunicare din România. Fondatoare a agenției Rogalski Damaschin Relații Publice și creatoare a unor campanii de PR premiate la cele mai importante competiții de comunicare din lume - Effie, Cannes, Eurobest, SABRE, IPRA și European Excellence Awards, conducând o echipă de două ori distinsă cu titlul "PR Agency of the Year" și “IAA Excellence Awards”, Eliza are o înțelegere profundă a lumii corporatiste, cu expertiză puternică în comunicarea internă, employer branding, comunicare de criză, media relations, CSR si managementul reputației. Eliza a absolvit Chartered Institute for Public Relations (CIPR Londra) și Berlin School of Creative Leadership.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Bogdan Tomoiagă

Bogdan Tomoiaga ProustBogdan este consultant în comunicare și relații publice și este un produs 100% GraffitiPR. Are o experiență în comunicare de peste 15 ani și a fost întotdeauna om de agenție. De-a lungul anilor a oferit servicii de consultanță de comunicare pentru diferite companii printre care se regăsesc Dacia Renault, Pepsi, OMV Petrom, UniCredit Bank sau P&G.
Din 2014 conduce din poziția de director executiv agenția GraffitiPR, alături de Irina Ciocan Stănescu.

Iată răspunsurile lui Bogdan :)

 

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Alina Damaschin

Alina Damaschin Proust

Alina crede în puterea creativității de a schimba modul în care oamenii se raportează la branduri. După mulți ani petrecuți în publicitate, timp în care a coordonat comunicarea unor branduri și business-uri internaționale sau locale și o varietate de campanii sociale, Alina a intrat în PR, mai întâi ca Managing Director și apoi ca partener în, astăzi, agenția de comunicare Rogalski Damaschin. Pe parcursul celor peste 20 de ani de comunicare, a creat și participat la dezvoltarea unor campanii premiate în cele mai prestigioase competiții ale industriei - Cannes Lions, Effie, SABRE EMEA, Digital Communication Awards, European Excellence, Romanian PR Award și ADC Ro Awards.

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Gabriela Lungu

Gabriela Lungu chestionar

Gabriela Lungu este un expert în comunicare creativă cu 20 de ani de experiență atât în PR, cât și în publicitate. Și-a început cariera în România, lucrând pentru Ogilvy Group vreme de 10 ani, după care a fondat The Practice, care a devenit cea mai premiată agenție românească de PR. În urmă cu peste 5 ani s-a mutat la Londra pentru a face parte din leadership-ul regional al rețelei globale de PR Weber Shandwick. După WS, a urmat o întoarcere în publicitate, la TBWA\London. În prezent, Gabriela trăiește la Praga, de unde zboară peste tot în lume cu WINGS Creative Leadership Lab, firma pe care a fondat-o pentru a ajuta companiile și profesioniștii din marketing și comunicare să-și ridice nivelul de creativitate și inovație.

Iată răspunsurile Gabrielei la chestionarul lui PRoust :)

Citeste mai mult...

Chestionar PRoust: Cristina Hanganu

Cristina Hanganu 3

Inaugurez azi, dragi cititori, o rubrică prin intermediul căreia încerc să-i cunosc mai bine pe colegii pe care îi prețuiesc. Fiecare dintre ei va răspunde la acelaşi set de întrebări tip „Chestionarul lui Proust“, o joacă, poate, dar una care invită la introspecție.

Pentru cei mai puțin familiarizați, chestionarul lui Proust este la origine un joc englezesc, creat la mijlocul secolului XIX şi care a avut succesori în diferite culturi. Marcel Proust a răspuns în două sesiuni, o dată la 15 ani, şi a doua oară la 19 ani, la întrebări esenţiale despre iubire, moarte, fericire şi sensul vieţii. Manuscrisul a fost descoperit abia în 1924, la doi ani după moartea acestuia. Mai tarziu, în 1970, gazda de televiziune Bernard Pivot a adaptat lista de întrebări şi a creat un chestionar pe care îl aplica invitaţilor săi.

Citeste mai mult...

Parteneri

 RZB nou    Lidl-Logo 4C   Logo-McCannPR PNG    rd logo home        Graffiti PR logo-1             

GMP logo 2         logo oxygen site        dccom LOGO nou site          Samsung logo black          banca transilvania logo 2