03052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa SmartPoint comunică pentru eMAG

SmartPoint comunică pentru eMAG

Pin It
SmartPoint, companie independentă de consultanţă în comunicare şi relaţii publice cu operaţiuni la nivel regional (Bulgaria, Croaţia, România, Serbia şi Slovenia) a semnat parteneriatul pentru serviciile de comunicare cu eMAG, cel mai mare magazin online din România.

“Nouă ani de prezenţă pe piaţa locală ne-au arătat că satisfacţia clienţilor nu este legată numai de produsele şi serviciile directe pe care le oferim, ci şi de modul în care comunicăm. Am ales SmartPoint pentru că am apreciat expertiza şi rigoarea pe care le-au demonstrat în comunicare şi pentru că ne-am dorit un partener bine familiarizat cu piaţa pe care activăm,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

“Pe lângă a fi cel mai mare magazin online din România, eMAG este şi unul dintre fondatorii pieţei locale de profil. Suntem încântaţi să putem comunica în prezent pentru zece parteneri care au o prezenţă remarcabilă pe segmentele în care activează pe piaţa de tehnologie,” a declarat Cătălin Pătrăşescu, managing partner SmartPoint.

SmartPoint va dezvolta strategia de comunicare şi va asigura serviciile de comunicare corporate şi de produs, de relaţionare media şi de organizare de evenimente pentru eMAG. 

“Experienţa pe care am dezvoltat-o pentru companii din domeniul tehnologiei ne fac să fim încrezători în succesul noului parteneriat. Într-un mediu cu schimbări rapide la nivelul obiceiului de consum al informaţiei, adaptarea strategiei şi obiectivelor de comunicare va fi esenţială, în special într-un segment foarte dinamic cum este comerţul online,” a declarat Anamaria Chiriachez, PR Director SmartPoint.

Despre eMAG
Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania operează magazinul www.eMAG.ro precum şi patru showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti şi Cluj.

Despre SmartPoint
Înfiinţată în 2005, SmartPoint este o companie independentă de consultanţă în comunicare la nivel regional şi gestionează conturi precum: Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Epson, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.
SmartPoint derulează operaţiuni la nivel regional - Bulgaria, Croaţia, Serbia şi Slovenia fiind ţările acoperite pentru consultanţă în relaţii publice şi marketing.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.smartpoint.ro.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP