03052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa GAV devine partenerul Yacht Club Regal Roman

GAV devine partenerul Yacht Club Regal Roman

Agentia de publicitate GAV a devenit partenerul in zona de creatie al Yacht Club Regal Roman. Primul proiect desfasurat impreuna a fost rebrandingul YCRR, cu scopul de a revigora imaginea Clubului, pastrand caracteristicile traditionale ale identitatii istorice. In continuare, GAV va sprijini Balul YCRR, un eveniment anual dedicat membrilor Clubului, care se va desfasura pe 11 februarie 2010, in prezenta membrilor Casei Regale - Alteta Sa Regala Margareta, Principesa Mostenitoare a Romaniei si Alteta Sa Regala Principele Radu Duda.

“Colaborarea cu Yacht Club Regal Roman este una cu totul speciala. Incarcatura istorica, valoarea unui marci nobiliare din perioada antebelica ne obliga la standarde ridicate, tinuta si prestanta. Pe de alta parte, chiar daca perspectiva istorica este extrem de importanta, Clubul are un aer actual, modern, o activitate intensa ancorata in prezent, ceea ce ne permite noua, ca agentie, sa lucram in cele mai diverse registre de creativitate, de la traditie si exclusivitate, pana la caracterul sportiv si dinamic al competitiilor”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

"Am ales GAV indeosebi pentru experienta in domeniul comunicarii sociale si culturale. Cunosc agentia si personalitatea ei unica inca de la inceputurile micului atelier de marketing cultural balkanski, o initiativa romaneasca fara egal care cred ca se potriveste specificului Yacht Clubului Regal Roman", a declarat Sergiu Timofei, Secretar General YCRR.

In procesul de rebranding s-a mers pe principiul simplificarii identitatii anterioare. “Solutia aleasa a fost aceea de a ne axa pe o singura culoare, violetul purpuriu, asociat cu regalitatea, puterea, nobilitatea, luxul si ambitia”, a declarat Puiu Oncescu, Art Director GAV. Singurul element care isi va pastra culoarea este cel care vorbeste despre identitatea nationala, drapelul.

Primul eveniment desfasurat sub noua identitate vizuala, cu suportul GAV, este Balul Yacht Club Regal Roman. O traditie de vaza a Bucurestiului antebelic, menita sa inchida sezonul monden de iarna, Balul Yacht Clubului Regal Roman era considerat unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului. O data cu reactivarea sa in anul 1999, YCRR este pastrator si continuator al acestei traditii. In fiecare an, sunt invitati toti membrii clubului sa se alature Majestatii Sale Regele Mihai I, Comodorul Yacht Clubului Regal Roman sau altor membri ai Casei Regale.

Editia din acest an este sustinuta de Hewlett-Packard, ART Engineering, VEB Imex Group, Unicredit Leasing, Highland Park, Evian, Remy Martin, Crama Oprisor, Famous Grouse, Hotel Athenee Palace Hilton si Ziarul Finanaciar.

Calendarul de evenimente ale YCRR pentru anul 2010 include 9 Regate de traditie, desfasurate intre lunile mai si octombrie, alaturi de Dineul YCRR in cinstea Majestatii Sale Regele Mihai I, desfasurat in luna octombrie.

Despre Yacht Club Regal Roman
Yacht Clubul Roman se infiinteaza in anul 1921 la Constanta, iar in 1924 Regele Ferdinand preia functia de Comodor al acestui club, schimband astfel si titulatura in Yacht Club Regal Roman (YCRR). Din 1936 YCRR devine reprezentantul oficial al Romaniei in competitiile nautice internationale si organismul de legatura cu organizatii similare din strainatate. Dupa o serie de succese sportive pe plan international, activitatea YCRR este suspendata la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

In anul 1999, Clubul este reactivat din initiativa unor entuziasti, iar in anul 2002 Majestatea Sa Regele Mihai I accepta functia de Comodor, revenind astfel si la denumirea de Yacht Club Regal Roman.

Impreuna cu Liga Navala Romana, clubul s-a implicat, incepand din anul 2002 la repunerea in functiune a Zilei Apelor, organizand intreceri si serbari sportive in orasele Giurgiu, Oltenita, Galati si Constanta. YCRR a continuat si in 2009 Programul de Protectie a mediului, in parteneriat cu Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, cu Autoritatea Navala Romana, precum si cu alte organizatii non-guvernamentale. Impreuna cu European Boat Association, clubul a facut eforturi de obtinere a statutului de cale de agrement pentru canalul paneuropean Marea Nordului-Main-Rin-Dunare.

Despre GAV
GAV, agentie romaneasca independenta, şi-a început activitatea în anul 2003, împreună cu atelierul de marketing cultural balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu. Alaturi de Lucian, Marius Rosu asigura managementul creativ al agentiei. In 2007, GAV a creat si implementat cel mai important program de comunicare romanesc, „Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007”. Printre clientii si partenerii actuali ai GAV se numara: Mercedes-Benz Romania (Mercedes, Jeep, Dodge), OBI, Penny Market, Raiffeisen Leasing, Yacht Club Regal Roman.