03052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Antonia Tucheac se alătură echipei V+O Communication

Antonia Tucheac se alătură echipei V+O Communication

Pin It
O nouă colegă s-a alăturat echipei V+O Communication de la 1 februarie 2010, în funcţia de PR Account Manager. Cu o experienţă de opt ani în presa de business, dintre care doi ani ca şef al departamentului Media&Comunicare al cotidianului de afaceri Business Standard, unde a scris despre pieţele de PR, marketing şi media buying, Antonia Tucheac îşi începe cariera în PR alături de V+O Communication.

„În ciuda faptul că anul 2009 a fost unul de criză, V+O Communication şi-a extins şi diversificat portofoliul de clienţi. Iar cum pentru evoluţie este nevoie de oameni care să o susţină, experienţa Antoniei în presa scrisă ne oferă posibilitatea de a eficientiza serviciile de media relations ale clienţilor noştri”, a declarat Lori Vişa, general manager V+O Communication.

Înainte de a se alătura echipei V+O, Antonia Tucheac a făcut parte din colectivul redacţional al cotidianului Business Standard, încă de la înfiinţarea acestuia. Din octombrie 2007 până în decembrie 2009, a condus secţia Media & Comunicare. Anterior, a mai scris pentru săptămânalul economic Banii Noştri, dar şi pentru revista The Investor.

“După nişte ani de scris despre piaţa de PR, am simţit nevoia unei schimbări, iar cererea s-a întâlnit cu oferta cum nu se putea mai bine. Am ales să plec din presă în PR, la V+O, când am constatat că, după prima discuţie, Lori Vişa a păstrat legătura cu mine cu o precizie de ceas elveţian. La a doua noastră întâlnire, la sediul agenţiei, seara, am văzut oameni rămaşi peste program de plăcere”, a declarat Antonia Tucheac.



V+O Communication este o agenţie de comunicare internaţională, intrată pe piaţa românească în anul 2006, condusă din mai 2008 de Loredana Vişa, din postul de General Manager. V+O oferă servicii de consultanţă în comunicare strategică, public affairs, comunicare de criză, de brand, corporatistă şi internă etc. Din portofoliul V+O Communication România fac parte clienti precum Coca-Cola, Cosmote, Depozitul de Papetărie, Germanos, Global Finance, Milupa, Romalimenta, SAP, Trenkwalder Sobis.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP