03052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Trenkwalder Sobis a ales V+O Communication

Trenkwalder Sobis a ales V+O Communication

Pin It
Trenkwalder Sobis (www.trenkwalder.ro), una dintre cele mai mari companii de resurse umane cu 11 filiale la nivel naţional, a ales să colaboreze cu agenţia de relaţii publice V+O Communication în ceea ce priveşte serviciile de consultanţă în comunicare.
„Rolul nostru este de a le găsi de lucru oamenilor. Avem o misiune extraordinară, mai ales în acest an, când spectrul şomajului ameninţă mare parte din populaţia activă. Cu ajutorul clienţilor noştri vom încerca să identificăm şi să ocupăm cât mai multe locuri de muncă în economie. V+O Communication ne va ajuta să facem cunoscut acest efort publicului interesat”, a declarat Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder Sobis.

Trenkwalder Sobis este una dintre cele mai mari companii de recrutare şi leasing de personal, cu 11 filiale la nivel naţional şi venituri de 8,5 milioane euro, în 2009. Trenkwalder este prezentă în România din 2006 prin achiziţia companiei locale Sobis Consult. Printre clienţii săi se numără companii din domeniul producţiei auto, a componentelor electronice şi cel bancar, dar şi din alte verticale economice.
Compania Trenkwalder Sobis este condusă de Bogdan Florea, care deţine 15% din acţiuni, acţionarul majoritar fiind Trenkwalder International AG din Austria – una dintre cele mai mari firme de resurse umane din Europa, cu venituri de 1 miliard de euro  în 2008 şi prezentă în 22 de ţări.

V+O Communication România este o agenţie de consultanţă în comunicare şi PR, înfiinţată în 2006. Din portofoliul V+O Communication România fac parte companii precum Coca-Cola, COSMOTE România, Germanos România, Depozitul de Papetărie, Milupa, SAP Romania şi altele.
Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul internaţional IMSG.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP