28042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Agenţia Headline îşi extinde portofoliul cu 3 noi clienţi

Agenţia Headline îşi extinde portofoliul cu 3 noi clienţi

Pin It
Primele luni ale lui 2010 au adus pentru agenţia de marketing şi PR Headline trei noi parteneriate, încheiate cu Romsys, Standard Snacks şi ECOTIC, pentru furnizarea de servicii de PR, comunicare și consultanță specializată.
”Este evident că relaţiile publice şi-au câştigat un loc important în strategiile de promovare ale companiilor. Acest an se pare că va aduce o dezgheţare a pieţei de PR, iar acest lucru a fost determinat, într-o măsură importantă, şi de eficienţa pe care au demonstrat-o pe parcursul anului trecut specialiştii în comunicare. Obiectivul cel mai important, pe care îl cunosc şi îl urmăresc toţi consultanţii noştri, este susţinerea business-ului clientului, prin furnizarea unor servicii specializate de calitate, concretizate în rezultate măsurabile”, a declarat Mihaela Apetrei, Senior Manager Headline.

Factorii decisivi în selectarea Headline ca furnizor de servicii de marketing şi PR au fost rezultatele obţinute până acum de agenţie pentru ceilalţi clienţi ai săi, experiența acumulată în cei nouă ani de activitate, expertiza consultanţilor şi soluţiile personalizate. Două dintre cele două noi parteneriate începute în 2010 reprezintă o susţinere a planului de dezvoltare a agenţiei pentru acest an, care are ca obiectiv situarea Headline ca numărul ”1” printre agenţiile specializate în marketing şi PR pentru industria IT. Un alt reper de atins este angajarea a trei noi consultanţi în acest an; recent, echipei Headline i s-a alăturat deja Adrian Popa, fost jurnalist.

Despre Headline
Headline şi-a început activitatea în anul 2001 şi s-a dezvoltat considerabil în cei nouă ani de activitate, adunând în portofoliul său proiecte şi programe pentru numeroase companii. De-a lungul timpului, agentia a lucrat pentru  clienţi din domeniul IT&C (Microsoft, Apple, GIGABYTE, Symantec, Autodesk, Siemens, Brinel, Teletrans, AMD), medical (Centrul Medical Med-As, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Dent Estet) sau cultural (Teatrul Naţional de Operetă). Începând cu aprilie 2009, Headline este implicată regional în activităţi de marketing şi PR pentru compania Symantec, desfăşurate în Europa de Sud-Est. Pe plan extern, Headline este afiliată reţelei internaţionale de agenţii independente Bond PR.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP