28042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa SmartPoint comunică pentru Kingston Technology în Serbia

SmartPoint comunică pentru Kingston Technology în Serbia

SmartPoint, companie independentă de consultanţă în comunicare şi relaţii publice cu operaţiuni la nivel regional (Bulgaria, Croaţia, România, Serbia şi Slovenia) va comunica pentru Kingston Technology, liderul mondial independent în produse de memorie, pe piaţa din Serbia.

“Pe lângă expertiza recunoscută în campaniile de comunicare integrată, cunoaşterea specializată a industriei IT a fost principalul motiv care ne-a determinat să începem parteneriatul cu SmartPoint pentru piaţa din România, acum aproximativ doi ani. Buna înţelegere a modelului nostru de business şi a produselor noastre şi rezultatele obţinute până acum ne-au convins să extindem colaborarea şi pe piaţa din Serbia,” a declarat Pawel Smigielski, Regional Manager EE, Kingston Technology.

SmartPoint va stabili şi va implementa strategia de comunicare pentru Kingston Technology în Serbia, asigurând serviciile de comunicare corporate şi de produs şi organizare de evenimente.

“Kingston se bucură de o reputaţie foarte bună pe piaţă locală iar consumatorii au aşteptări mari atât de la produsele noastre, cât şi de la modul în care comunicăm. De aceea, suntem încrezători că parteneriatul cu SmartPoint ne va aduce mai aproape de public contribuind, în acelaşi timp, la consolidarea poziţiei noastre pe piaţă,” a declarat Dejan Skuletic, Kingston Technology.

“Kingston Technology este unul dintre liderii pieţei mondiale de IT care inovează continuu această industrie. Ne bucurăm de o colaborare de succes pe piaţa din România şi suntem convinşi că vom contribui prin parteneriatul nostru la succesul obiectivelor operaţionale ale Kingston Technology şi pe piaţa din Serbia,” a declarat Cătălin Pătrăşescu, managing partner SmartPoint.

Pe lângă Kingston, SmartPoint comunică la nivel regional şi pentru NVIDIA şi Mio. Serviciile de comunicare corporate şi de produs sunt asigurate de consultantul regional Milivoj Djordjic.

Milivoj Djordjic are o experienţă bogată în zona de marketing şi comunicare, coordonând, timp de cinci ani, activităţile de marketing pentru unul dintre cei mai importanţi distribuitori Kingston care activează pe piaţa locală.

Despre Kingston Technology Corporation
Fondată în 1987, Corporaţia Kingston Technology oferă o gamă variată de produse de memorie şi servicii concepute pentru optimizarea productivităţii şi a performanţelor de sistem. Corporaţia Kingston Technology, formată din companiile Kingston Technology Company, Inc. şi Kingston Digital, Inc., este unul dintre cei mai mari producători mondiali de module de memorie şi unităţi de stocare pentru dispozitive multimedia.

Despre SmartPoint
Înfiinţată în 2005, SmartPoint este o companie independentă de consultanţă în comunicare la nivel regional şi gestionează conturi precum: Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Epson, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.
SmartPoint derulează operaţiuni la nivel regional - Bulgaria, Croaţia, Serbia şi Slovenia fiind ţările acoperite pentru consultanţă în relaţii publice şi marketing.