03052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Mediaedge:cia a castigat contul de media STRAUSS Romania

Mediaedge:cia a castigat contul de media STRAUSS Romania

Pin It

Compania Strauss Romania va lucra cu Mediaedge:cia (MEC) Romania in urma unui amplu proces de evaluare desfasurat pe parcursul a doua luni. Dupa o colaborare de 9 ani, in ultimii 2 ani MEC s-a ocupat doar de implementarea serviciilor outdoor (OOH).

Incepand cu luna februarie, Mediaedge:cia (MEC) va gestiona integral contul de media al Strauss Romania cu scopul de a dezvolta proiecte creative de comunicare integrata si de a oferi un set complex de servicii de comunicare si implementare media pentru toate canalele de promovare.
„Am fost animati de dorinta de a reusi sa recladim 100% parteneriatul nostru, atat print-o strategie inovativa care sa creeze impact pe piata de cafea precum si prin solutiile de eficientizare a investitiei media. Pentru noi, Strauss Romania este un client de cursa lunga alaturi de care suntem onorati sa sarbatorim 9 ani de colaborare," a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General al Mediaedge:cia (MEC) Romania

„Ne-a placut foarte mult echipa MEC deoarece inainte de toate a demonstrat un nivel inalt de profesionalism si abilitati reale de comunicare. In plus, ne-a impresionat perseverenta si entuziasmul de care au dat dovada pe tot parcursul licitatiei si suntem convinsi ca expertiza si creativitatea lor ne vor ajuta sa consolidam pe termen lung notorietatea brand-urilor noastre,” a declarat Dl. Avraham Ben Baruch, Director General Interimar al STRAUSS Balcani.

Despre Mediaedge:cia (MEC) Romania

Mediaedge:cia (MEC) Romania, una dintre cele mai importante agentii de media la nivel local si global, are ca obiectiv de comunicare sa creeze o relatie de implicare activa intre consumatori si marcile clientilor sai, cu scopul de a spori notorietatea marcilor, de a intari relatia cu ele si de a creste vanzarile acestora.
Serviciile MEC includ analiza profilului consumatorului si ROI, consultanta si strategia planificarii comunicarii, cumparare si planificare media, new-media, cercetare, consultanta in proiecte sportive, de divertisment si cauze sociale precum si oportunitati de comunicare pe piata de retail.
Cei 4500 de specialisti talentati si motivati lucreaza pentru clientii locali, regionali si globali in cele 250 de birouri, din 84 de tari. MEC este membru co-fondator al GroupM, grupul de investitii media din cadrul WPP. Pentru mai multe detalii puteti accesa www.mecglobal.com.

Despre Strauss

Grupul Strauss este o companie listata la bursa, cu 70 de ani de experienta în domeniu. Grupul Strauss este activ pe 5 continente, detine sute de marci si are circa 11.000 de angajati. Compania ocupa pozitia de lider pe piata de cafea din Brazilia, tara cafelei si se pozitioneaza drept una dintre primele 7 companii din lume specializate în cafea.

Strauss România este o companie 360 grade, oferind consumatorilor sai nu numai cafea ambalata, ci si produse care au o legatura directa cu cafeaua. În România, Strauss detine urmatoarele doua branduri: Doncafé si Fort. În portofoliul Doncafé exista: cafea prajita si macinata - Doncafé Elita, Doncafé Selected, Doncafé Gold si Doncafé Decaffeinated, cafea instant si Doncafé Mixes.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP