28042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Start înscrieri Certificare Workplace Inclusion Champion 2024

Start înscrieri Certificare Workplace Inclusion Champion 2024

Pin It

Visual WIC 2024

Cea de-a treia ediție a programul de certificare regională – Workplace Inclusion Champion (WIC) - își așteaptă cursanții. Programul este organizat de Carta Diversității din România și se adresează colegilor din HR, CSR/Sustenabilitate, Comunicare, Employer Branding, dar și altor funcții de business implicate în managementul diverstății.

👉 Înscrierile se fac până miercuri, 28 februarie 2024.

Certificarea Workplace Inclusion Champion este dezvoltată de Cartele Diversității din România, Slovenia și Croația și este sprijinită de Platforma Europeană de Diversitate.

În perioada 15 martie – 30 iunie, vom parcurge împreună 7 module de training în format blended learning, în care îmbinăm experiența interactivă online cu elemente clasice care țin de transferul învățării, fiecare modul fiind urmat de o sesiune facilitată de un specialist.

Cursanții au la dispoziție platforma online WIC, fiecare modul fiind o combinație interactivă de micro-sesiuni video, quizzes și resurse. Parcurgerea acestora durează aprox. 6 ore per modul, intervalul dintre module fiind de aprox. 10-14 zile.

Pentru o experiență optimă de învățare, procesul individual de studiu este urmat de aprofundarea cunoștințelor dobândite în cadrul unei sesiuni online facilitată de un specialist.

Călătoria participanților se încheie la finalul lunii septembrie prin transmiterea proiectului final.

Toate resursele programului de certificare sunt disponibile în limbile engleză și română. Sesiunile facilitate se vor ține în limba română.

Gândit ca o platformă interactivă de formare, programul Workplace Inclusion Champion vine în sprijinul organizațiilor, contribuind la dobândirea unor cunoștințe și competențe practice în rândul acestora, strategizarea acțiunilor de management al diversității, accelerarea incluziunii și promovarea diversității.

Consultă testimonialele colegilor participanți la edițiile precedente - https://www.cartadiversitatii.ro/images/diversity/resurse/Participants_reviews_2024.pdf

📧 Mai multe detalii pot fi obținute la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP