24022018

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Vintage through modern times

Vintage through modern times

AfisAsociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iași, în colaborare cu British Council, organizează cea de-a VII-a ediţie proiectului PR OUTLooK.

În acest an, elementul de noutate este adus de aerul britanic oferit de speakerul ediției, Louise Oliver, profesor la British Council, care va aborda tema ”Vintage through modern times”. Prin intermediul acestei teme, ne propunem să livrăm participanților informații cu privire la evoluția reclamelor, atât pe plan internațional, cât și național.

Astfel, pe 3 mai va avea loc PR OUTLooK, menit să dezvolte un schimb de experiență între România și Marea Britanie în ceea ce privește relațiile publice și diferențele de percepție la nivelul practicării acestei meserii din perspectiva celor două culturi. Conferința va fi urmată de un workshop aplicativ susținut de Florin Mare, Managing partner la Boomerang.

Conferința va avea loc în Sala S502 de la etajul 5 din Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, începând cu ora 11.00.

PRIME Iași este o organizaţie studenţeascǎ, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România, membră ANOSR.

Parteneri

 logo_raiffeisen  Logo-McCannPR PNG  Practice MSL logo 2  Graffiti PR logo-1   EY Logo RGB                    

siglaBT noua      dccom LOGO nou site