19032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Golin comunică pentru MasterCard

Golin comunică pentru MasterCard

Pin It

Golin România a fost aleasă agenția de PR a MasterCard, în urma unui proces competitiv de selecție desfășurat în București la începutul anului.

“Strategia propusă de Golin România a fost în concordanță cu perspectiva noastră privind planul de comunicare al MasterCard. Suntem lider global în tehnologie și ne folosim expertiza pentru a le oferi clienților noștri soluţii inovatoare pentru plăți mai sigure și mai simple în fiecare zi. Golin ne va ajuta să transmitem acest mesaj printr-o comunicare targetată și inovatoare”, a declarat Georgia Baltag, Marketing Manager România, MasterCard.  

“Suntem încântați să lucrăm alături de MasterCard. Propunerea noastră pentru MasterCard include o comunicare tripartită – corporate, consumer și digital PR, având drept obiectiv promovarea imaginii, a valorilor și a mesajelor către diferite publicuri țintă”, a adăugat Monica Botez, Managing Partner, Golin România.

Expertiza în comunicarea financiară a Golin a fost dezvoltată de-a lungul timpului prin gestionarea unora dintre cele mai complexe proiecte de comunicare din piață: rebranding-uri, strategii de guvernanță corporativă & poziționare, promovarea platformelor de educație financiară, comunicarea listărilor la bursă. De-a lungul anilor, Golin România a dezvoltat parteneriate de succes cu bănci, fonduri de investiţii, companii de brokeraj sau companii de asigurări, folosindu-și expertiza în comunicarea financiară pentru a-și ajuta partenerii să își îndeplinească obiectivele de comunicare.

Echipa Golin care se va ocupa de comunicarea corporate MasterCard este alcătuită din Monica Botez (Managing  Partner), Andrada Busuioc (Senior Manager) și Ștefan Boța (Media Associate). Ana Trif (Senior Manager) și Cristina Tudor (Manager) vor fi responsabile de comunicarea proiectele adresate consumatorilor, iar Raluca Duță (Chief of the BridgeTM) va oferi consultanță legată de comunicarea în zona social media. 

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP