29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa F5 Realitatea-Caţavencu lansează portalul MONEY.ro, vizând poziţia 1 pe segmentul online business publishing în maxim un an de la lansare

F5 Realitatea-Caţavencu lansează portalul MONEY.ro, vizând poziţia 1 pe segmentul online business publishing în maxim un an de la lansare

Pin It
F5 lansează MONEY.ro, primul portal de business multibrand integrat din România, care oferă, în timp real, informaţii relevante pentru fiecare categorie de cititori de presă online de business, înglobând tot conţinutul specific produs de grupul Realitatea-Caţavencu, indiferent de sursă, dar şi cel realizat exclusiv de redacţia portalului.
Noul portal dispune, în plus, de un pachet complex de servicii pentru acces permanent la ştiri şi materiale editoriale, de prima platformă video de business din .ro – MONEY WEB TV; şi de aplicaţia Desktop TV. La nivel editorial, MONEY.ro este un proiect integrat cu Divizia de Business a grupului Realitatea-Caţavencu.

24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, echipa de jurnalişti digitali are misiunea de a culege informaţii pentru realizarea de materiale proprii, exclusiv online, dar şi de a organiza şi adapta eficient conţinutul produs de cotidianul de afaceri Business Standard, săptămânalul Money Express şi televiziunea The Money Channel.

Portalul înglobează, de asemenea, toate materialele furnizate de-a lungul timpului de website-urile de business ale F5 şi include articole de specialitate din domenii precum advertising – realizate de IQads; marketing – de SMARK; antreprenoriat – de Antreprenor.NET; afaceri şi investiţii pe piaţa de capital – de BrokerulZilei.ro.

La acestea se adaugă proiectele editoriale speciale de tip LumeaInCriza.ro şi GuvernulPrivat.ro.

În plus, MONEY.ro conţine site-ul MONEY WEB TV (www.moneywebtv.ro), singura arhivă video de business din .ro, structurată pe trei secţiuni: Video – pentru înregistrările programelor tv şi ale producţiilor web tv; Live – pentru transmisia în timp real a acestora, şi Desktop TV.

Acreditată de Microsoft şi dezvoltată împreună cu compania olandeză Share Dimension, Desktop TV permite vizionarea în timp real, pe ecranul calculatorului, a programelor posturilor The Money Channel şi Realitatea TV, precum şi a producţiilor MONEY.ro.

Mai mult decât atât, noul portal pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de servicii de business cum sunt prezentarea cotaţiilor bursiere de pe principalele pieţe de capital şi a ştirilor asociate fiecărui indice – prin intermediul widget-ului “Stock Market”; configuratorul pentru automobile noi – dezvoltat în parteneriat cu AutoNovo.ro; sau aplicaţia pentru rezervarea de bilete de avion – prin intermediul Vola.ro.

Cu scopul de a facilita accesul permanent la ştiri şi articole, MONEY.ro beneficiază de o versiune adaptată pentru telefonul mobil – Mobil.MONEY.ro; şi de pachetul de servicii “MONEY.ro Newsline”  - care livrează content, în timp real, direct pe e-mail, în feed reader, pe website-ul sau blogul personal, şi chiar pe desktop-ul calculatorului.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP