16062024

Back Eşti aici:Home Articole Comunicare interna

Programele de wellness pentru angajați, fundația pentru construirea employer branding

Raluca MihailaNe confruntăm cu o piață a forței de muncă extrem de dificilă și provocatoare, atât din punctul de vedere al angajatului, dar mai ales al angajatorului. Iar employer branding poate să ofere un avantaj competitiv real companiei, prin reputația sa în interiorul și în exteriorul companiei. Astfel, aspecte cheie precum retenția și atragerea angajaților cu potențial sau implicarea angajaților pot fi rezolvate extrem de eficient prin intermediul programelor de wellness.

Citeste mai mult...

Trenduri tehnologice în HR. În dialog cu Alexandru Aldoescu, Head of HR & General Affairs la Samsung Electronics România.

Alexandru Aldoescu

Ce presupune dezvoltarea tehnologică în HR şi ce impact are în domeniul resurselor umane

Ne aflăm într-un punct în care ritmul dezvoltării tehnologice este foarte dinamic și reprezintă una dintre caracteristicile ultimelor decenii. Evident, inovațiile tehnologice se regăsesc și la nivelul managementului resurselor umane.

Citeste mai mult...

Eduard Gongonie, Nestlé Romania: Comunicarea internă devine un instrument esenţial de leadership

Eduard GongonieContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 16 alături de Eduard Gongonie, Communication Director la Nestlé România.

Citeste mai mult...

Oana Cristea, pastel: Generația Millennials nu doar adoptă mesaje, ci are nevoie să creadă în ele

Oana CristeaContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 15 alături de Oana Cristea, Internal Communication & Public Affairs Manager la pastel.

Citeste mai mult...

Mona Opran, Centrade Cheil: Relația angajat-angajator a trecut dincolo de relația contractuală – prestezi un serviciu și ești remunerat

Mona opranContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 14 alături de Mona Opran, COO Centrade Cheil.

Citeste mai mult...

Alexandru Aldoescu, Samsung: Credem foarte mult în activități în care angajații companiei au ocazia să discute și să împărtășească

Alex Aldoescu

Continuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 13 alături de Alexandru Aldoescu, Head of HR & General Affairs la Samsung Electronics Romania.

Citeste mai mult...

Diana Zamfir, DHL: Când coordonezi comunicarea internă, nu poţi fi ultimul care se adaptează contextului de business

Diana ZamfirContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 12 alături de Diana Zamfir, HR & Training Manager la DHL Internaţional România.

Citeste mai mult...

Ruxandra Pirojoc, Bayer: Poartă-te cu angajaţii tăi aşa cum ai vrea să se poarte ei cu cel mai important client

Ruxandra Pirojoc

Episodul 11 al serialului nostru o are ca invitată pe Ruxandra Pirojoc, Head of Communications Romania şi Bulgaria la Bayer. Vorbim despre statusul comunicării interne ca disciplină de business, doza de agilitate cu care trebuie să se înarmeze un comunicator intern pentru a face faţă schimbărilor tehnologice, structurale şi de context, despre evoluţia tehnicilor de segmentare a publicului intern şi raportarea millennials la valorile corporatiste. Îi mulţumim pentru participare şi dialogul util.

Citeste mai mult...

Mihaela Abagief, AVON: Noile tehnologii sunt un instrument și nu un scop. Lecția cea mai importantă e aceea că lucrăm pentru oameni ca noi

Mihaela AbagiefContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 10 alături de Mihaela Abagief, Sales Support Manager la AVON Cosmetics.

Citeste mai mult...

Andreea Pană, eMAG: Millennials ne provoacă să ieşim din tipare şi să comunicăm mai deschis, mai transparent, mai uman

Andreea PanaContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 9 alături de Andreea Pană, Internal Communications Consultant la eMAG.

Citeste mai mult...

Raluca Ioana Ezaru, Telekom: În comunicarea internă, abordarea strategică este esenţială

Raluca EzaruEpisodul 8 al serialului nostru o are ca invitată pe Raluca Ioana Ezaru, Manager Comunicare Internă, Evenimente şi Responsabilitate Corporativă la Telekom România. Vorbim pe larg despre statusul comunicării interne, doza de agilitate de care are nevoie un comunicator intern, raportarea millennials la valorile corporatiste şi traducerea walk the talk în comunicarea internă. Îi multumim Ralucăi pentru participare şi dialogul util.

Citeste mai mult...

Magda Bunea, NESTworking: ‚Antrenează comunicarea, asigură-te că e în formă’

Magda BuneaContinuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 7 alături de Magda Bunea, o excelentă parteneră de dialog şi o „arhivă“ respectabilă în materie de coaching şi comunicare internă. Magda este unul dintre primii coachi din România, cu o experiență considerabilă în domeniul marketingului și relațiilor publice. A lansat acum doi ani un atelier de coaching în comunicare – ”NESTworking” – tocmai ținând seama de nevoia de a avea un instrument de implementare a coaching-ului ca bază a comunicării interne specifice culturilor organizaționale performante.

Citeste mai mult...

Andreea Brahastianu, CEZ Romania: Dacă în trecut vorbeam an de an despre noi trenduri în comunicarea internă, astazi vorbim zi de zi despre noi instrumente, aplicaţii, influenţatori şi gadgeturi

Andreea BrahastianuEpisodul 6 al serialului nostru o are ca invitată pe Andreea Brahastianu, Manager Comunicare Internă şi CSR la CEZ România. Vorbim pe larg despre evoluţia comunicării interne către un rol mai complex şi strategic de facilitator, influenţator, coach, partener al business-ului şi creator de dialog.

Citeste mai mult...

Anca Oreviceanu, Dacia și Grup Renault România: Generațiile foarte tinere aderă mai puțin la valori de tip tradițional, dar asta nu înseamnă că evită corporațiile

Anca Oreviceanu 2Continuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 5 alături de Anca Oreviceanu, Director Comunicare la Dacia și Grup Renault România. Îi mulţumim pentru participare şi deschidere.

Citeste mai mult...

Irina Stoltz, IBM Europe: Pe cât de rebeli în a sări peste ierarhii se afişează millennials la prima vedere, pe atât de vizibili sunt în mediul corporatist

Irina Stoltz 2Episodul 4 al serialului nostru o are ca invitată pe Irina Stoltz, Internal & Executive Communications Specialist la IBM Europe, Software. Vorbim despre reinventarea comunicării interne sub impactul tehnologiei, despre îmbinarea « soft skills » cu « coding skills » în jobul comunicatorului intern, despre raportarea millennials la valorile corporatiste şi traducerea walk the talk în comunicarea internă. Îi mulţumim Irinei pentru participare şi dialogul util.

Citeste mai mult...

Dana Bănuţă, OMV Petrom: Cred că tehnicile de segmentare şi abordare a publicului intern trebuie să fie mai versatile

Dana Banuta 2

Continuăm seria dialogurilor cu profesioniştii de comunicare internă. Astăzi, episodul 3 alături de invitata noastră – Dana Bănuţă, Head of Internal Communications Department la OMV Petrom. Îi mulţumim pentru participarea constantă la dezbaterile PR Romania.  

Citeste mai mult...

Ana-Ilinca Macri, BCR: Orice noutăţi ar apărea, dialogul faţă în faţă rezolvă orice nelămurire

Ana Ilinca Macri 2Episodul 2 al serialului PR România o are ca invitată pe Ana-Ilinca Macri, Şef Departament Comunicare Internă şi Identitate Organizaţională la Banca Comercială Română. Discutăm despre statusul comunicării interne ca disciplină de business, doza de agilitate cu care trebuie să se înarmeze un comunicator intern pentru a face faţă schimbărilor tehnologice, structurale şi de context, despre online şi offline în comunicarea internă şi evoluţia tehnicilor de segmentare a publicului intern. Îi mulţumesc Ilincăi pentru dialogul util şi agreabil.  

Citeste mai mult...

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP