16042024

Back Eşti aici:Home Dezbateri Dezbateri actuale Cat de strategice sunt Relatiile Publice practicate in Romania?

PR-istul român, un potenţial Strategos

aurelian_horja_2Pentru a răspunde întrebării cheie „Cât de strategice sunt Relaţiile Publice în România?“, consider că ar fi util mai întâi să clarificăm termenul de strategie, împrumutat din zona militară şi golit de conţinut prin prea deasa folosire a lui în alte sensuri decât cel corect.

Citeste mai mult...

PR-ul strategic faţă în faţă cu PR-ul consumabil

eliza_rogalski_3Cât de strategice sunt Relaţiile Publice în România? Grea întrebare, recunosc, de aceea am şi amânat termenul răspunsului de 3 ori. Grea pentru că “strategie” e probabil cel mai abuzat cuvânt din vocabularul breslei, alături de fratele său “creativitate”.

Citeste mai mult...

Dezbatere PR România: Cât de strategice sunt de fapt relaţiile publice practicate în România?

dezbatere_prstrategicPR România lansează astăzi o serie de dezbateri despre viitorul profesiei de relaţii publice şi te provoacă la dialog. Demersul nostru se bazează pe constatarea că nu există încă o dezbatere profundă despre rolul practicianului român de relaţii publice într-o organizaţie modernă. Rămâne încă discutabilă capacitatea relaţiilor publice de a oferi publicurilor o 'voce' în deciziile manageriale şi de a facilita dialogul dintre management şi publicuri atât înainte cât şi după ce au fost luate deciziile unei organizaţii.

Citeste mai mult...

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP