19032024

Back Eşti aici:Home Opinii Jurnal de agentie

Aniversare în advertising: 4 ani de activitate pentru Minio Studio

PR Romania 4 ani de Minio

Oficial, acesta este primul articol semnat de către toată echipa unei agenții de publicitate din România.

Este vorba despre publicitarii de la Minio Studio, agenție de creativitate strategică, care și-au transmis gândurile aniversare pentru PR România, cu ocazia celor 4 ani de existență pe piață a companiei.

Citeste mai mult...

Jurnal de agenţie Saatchi & Saatchi PR

ilustratie_ss_echipaOricât de stereotip ar parea, o zi obişnuită de muncă începe încă din pat cu verificatul mailurilor şi monitorizările pe BlackBerry, un accesoriu asociat adeseori acestei meserii, chiar şi acum în era de dominaţie a Iphone-ului .

Citeste mai mult...

Pi2 PR: Jurnal în ROZ şi GRI

mirela_pituNu încape nicio îndoială că viaţa într-o agenţie de PR este desenată în ROZ şi GRI. Lucrăm într-unul din puţinele domenii în care trecem în decursul unei zile de la agonie la extaz şi din nou la agonie pentru a ajunge din nou la extaz. Şi le trăim pe toate la intensitate maximă pentru că aşa e normal, suntem cei din linia 1. Suntem primii care ne bucurăm de o lansare reuşită şi primii la care sună telefonul la 6 dimineaţa când intervine o situaţie de criză.

Citeste mai mult...

Jurnal de agenţie McCann PR

mccanneri_1Reţeta unei bune comunicări este să înţelegem că nu există oameni buni sau răi, ci oameni cu mai multă sau mai puţină experienţă ... şi răbdare de ambele părţi.

Citeste mai mult...

Jurnal de agenţie Graffiti PR. Sau încercare de dialog cu stakeholderii

foto_jurnal_graffitiprSunt sigur că a fost un moment în viaţa voastră de PR-işti când aţi încercat fără succes să le explicaţi părinţilor voştri cu ce vă ocupaţi … Şi vă mai lăudaţi că sunteţi oameni de comunicare
Eu unul am început să mă întreb în ultimul an şi ceva cum o să explice fi-miu când o să înceapă şcoala ce face taică-su toată ziua la Graffiti PR ...

Citeste mai mult...

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP