20052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa VIP România organizează Personal Development School 2010

VIP România organizează Personal Development School 2010

Pin It
În perioada 2 - 12 mai va avea loc a şaptea ediţie a Personal Development School, un proiect  de tradiţie organizat de Voluntari pentru Idei şi Proiecte România. Acesta se va desfăşura în Bucureşti şi se adresează studenţilor de anul I şi II, din centrele universitare bucureştene, dându-le acestora ocazia să afle o serie de tips&tricks utile pentru viitoarea lor carieră.

Timp de 11 zile, cei 25 de participanţi vor avea ocazia să participe la traininguri şi workshopuri ce vor avea ca scop dezvoltarea lor personală, precum şi orientarea în carieră prin trecerea în revistă a principalelor departamente ale unei companii.

Participanţii vor lua parte la sesiuni de traininguri, workshopuri, seminarii şi activităţi interactive pe teme precum CV Tips& Tricks, Personal Brand, Time Management, Presentation Skiils, ţinute de profesionişti consacraţi în domeniile recrutării şi consultanţei în carieră , dintre care îi menţionăm pe: Cristia Maksutovici, Adina Stroe si Corina Kottlar (de la Stefanini TechTeam), Bogdan Grigore, Iulian Olariu şi mulţi alţii. Activităţile propuse reprezintă o şansă pentru participanţi de a beneficia gratuit de orientare în carieră, de a discuta deschis, de a interacţiona cu profesionişti.

La sfârşitul celor 11 zile, participanţii vor învăţa să-şi îşi redacteze propriul CV şi vor participa la  simulări  de interviuri ţinute de specialişti în domeniul recrutării, în urma cărora cei mai merituoşi vor fi recompensaţi cu internshipuri. 

Personal Development School este un proiect realizat împreună cu Deloitte.

Pentru mai multe informaţii despre modalitatea de aplicare, vizitaţi linkul către site www.personaldevelopmentschool.ro . Aplicaţiile se primesc până în data de 19 aprilie.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP