20052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Teaha Management Consulting devine partenerul afiliat al retelei internationale mgi

Teaha Management Consulting devine partenerul afiliat al retelei internationale mgi

Pin It
teahamgi, cea mai mare alianta internationala pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala, se lanseaza si in Romania. Tara noastra este reprezentata in aceasta alianta de TEAHA MANAGEMENT CONSULTING, o societate infiintata in 1997 si care numara in prezent ca. 100 de angajati ce genereaza o cifra de afaceri de ca. 2 mil. EURO, avand birouri operationale in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov si Chisinau.

Semnarea contractului de afiliere a venit ca un pas natural dupa o perioada de colaborare prealabila a celor doua parti semnatare si va lua forma unei aliante strategice, in urma careia societatea locala va beneficia de expertiza internationala a retelei.

Afilierea TEAHA MANAGEMENT CONSULTING la prestigioasa retea internationala ofera clientilor locali acces la una dintre cele mai mari retele globale de consultanti financiar-contabili independenti, asigurandu-le intreg suportul in dezvoltarea afacerilor la un nivel competitiv ridicat, iar clientilor internationali mai multe oportunitati de planificare si implementare a activitatilor de business in regiunea Europei Centrale si de Est.

"Decizia noastra de a incheia un parteneriat cu societatea TEAHA MANAGEMENT CONSULTING s-a bazat pe o serie de factori. In primul rand, initiativa antreprenoriala din 1997 a D-nului Corneliu Teofil Teaha a fost o miscare extrem de indrazneata, care s-a transformat intr-o reteta de succes. Mai mult, portofoliul de clienti, echipa de experti si performantele exceptionale de business au fost ceilalti factori importanti", declara Clive Viegas Bennet, mgi European Executive Director.


"Ne dorim sa convingem cat mai multi clienti autohtoni si internationali care deruleaza proiecte complexe sa opteze pentru servicii financiar-fiscale standardizate care ofera un avantaj major: implementarea rapida a oricarui proiect la nivel international", a adaugat Jan Nygaard, Chairman of the mgi European Area Coordinators.

Procesul de afiliere a durat peste un an, in perioada 2009 - 2010. Reprezentantii mgi au desfasurat in Romania un proces de selectie la nivelul intregii tari, care s-a incheiat prin alegerea societatii considerate a avea potentialul maxim de dezvoltare.

Corneliu Teofil Teaha, Managing Partner TEAHA MANAGEMENT CONSULTING, subliniaza avantajele competitive pe care aceasta afiliere le aduce clientilor din Romania: "Suntem pur si simplu mandri de afilierea strategica cu mgi. Nu putem fi decat onorati ca standardele de lucru pe care le-am impus, ca societate 100% romaneasca, indeplinesc rigorile de calitate ale retelei internationale. In noua calitate, le putem oferi clientilor nostri cunostintele si experienta uneia dintre cele mai mari retele globale de consultanti independenti de servicii financiar-contabile, ceea ce ii va ajuta sa isi atinga obiectivele de afaceri printr-un concept de business ce respecta standarde internationale de calitate". "Un lucru imbucurator este si faptul ca echipa noastra de experti va avea acces la traininguri si oportunitati de dezvoltare profesionala, care vor determina o imbunatatire consistenta a rezultatelor clientilor nostri, fiind permanent la curent cu cele mai noi tendinte ce se manifesta la nivel global", a concluzionat Corneliu Teofil Teaha.

***
TEAHA MANAGEMENT CONSULTING este prima societate din grupul de firme TEAHA. Compania a fost infiintata in anul 1997 de catre Corneliu Teofil Teaha. Este cea mai mare societate de servicii de consultanta financiar-contabila cu capital integral romanesc, detinand o cota de piata de ca. 2%, in conditiile in care peste 80% din piata de specialitate este detinuta de cele patru mari firme internationale de consultanta (the „big four”). Pe parcursul celor peste 10 ani de activitate, societatea a cunoscut o dezvoltare remarcabila, atingand la acest moment o cifra de afaceri de ca. 2 milioane de Euro. Societatea este activa printr-o retea de firme asociate in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov si Timisoara si are ca. 100 de angajati de specialitate. TEAHA MANAGEMENT CONSULTING este auditor al Camerei de Comert Romano - Elvetiene si cenzor al Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Romania.

mgi este una dintre cele mai mari aliante internationale pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala. Fondata in anul 1947, asociatia este prezenta in 80 de tari, fiind reprezentata de 288 de birouri locale. Societatile afiliate MGI sunt in general companii mijlocii care detin o excelenta cunoastere a pietelor locale in care activeaza.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP