09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Let’s Do It, Romania! a câştigat Golden Award for Excellence la Romanian PR Award!

Miercuri, 6 octombrie 2010 a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a 8a ediţie a Romanian PR Award, cea mai importantă competiţie naţională a industriei de relaţii publice. Let’s Do It, Romania! a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a câştigat Golden Award for Excellence la categoria „Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă”.

„Let’s Do It, Romania! – Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi” s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialişti în comunicare şi relaţii publice care au desemnat-o câştigătoare pe baza rezultatelor pe care campania a reuşit să le obţină şi prin care a demonstrat că îşi merită titlul de „cel mai mare proiect de implicare socială”: peste 180 000 de voluntari care au ieşit la curăţenie pe 25 septembrie, peste 6000 de voluntari implicaţi în etapele de organizare ale proiectului, realizarea primei hărţi a deşeurilor din România, implicarea  a peste 20 de persoane publice ca ambasadori a proiectului, blog-ul care a ajuns pe locul 1 în topul celor mai influente bloguri ZeList, cea mai mare cauză de pe Facebook din România, realizarea unui imn al campaniei.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat organizat până în prezent în România, care a avut ca obiectiv curăţarea mormanelor de gunoi generate în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Şi a reuşit! Ziua de Curăţenie Naţională a fost 25 septembrie 2010, zi în care peste 180 000 de locuitori ai României au arătat că se poate şi că România poate fi o ţară mai curată, datorită celor care s-au unit pentru acestă cauză comună. Ideea a fost implementată cu succes şi în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).