09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa McCann PR primeşte două distincţii la Stevies Awards

McCann PR primeşte două distincţii la Stevies Awards

Pin It
Agenţia de relaţii publice din cadrul McCann Erickson a primit două distincţii de onoare la ediţia din acest an a premiilor International Business Awards, parte din festivalul Stevie Awards, la categoriile Best Online Press Room şi Marketing Campaign of the Year - For a Product. Ambele distincţii au fost acordate pentru componete din campania de PR, Lansarea Windows 7, Client Microsoft Romania.

Distincţia din categoria Best Online Press Room a fost obţinută pentru dezvoltarea Microsoft Romania Digital Press Centre, iar cea referitoare la categoria Cea mai bună campanie de marketing a anului – pentru lansarea Windows 7 pe piaţa românească.

„Distincţiile International Business Awards reprezintă o recunoaştere a creativităţii şi a efortului comun ale celor două echipe: divizia de Tech PR a agenţiei şi Microsoft”, a spus Veronica Nicolae, Head of Tech Practice si Managing Partner Snapshot, McCann PR.

Campania de lansare a Windows 7 pe piaţa din România a pornit de la conceptul celor „7 recorduri” şi a fost declinata la nivelul implementării în activităţi specifice celor trei etape ale campaniei: teasing, pre-lansare şi lansare. Campania de lansare a Windows 7 a fost cea mai mare şi cea mai cunoscută campanie dezvoltată până în acest moment de Microsoft România.

International Business Awards au ajuns la cea de-a şaptea ediţie, premiile vor fi înmânate în cadrul unei gale de onoare ce va avea loc pe 27 septembrie, la Istanbul, în Turcia. Premiile International Business Awards permit înscrieri în mai multe categorii, printre care comunicare corporate şi relaţii publice, creaţie, serviciile de customer service, resurse umane, IT, investor relations, marketing, new products şi product management, iar altele care recunosc excelenţa în toate formele de publicitate, producţii de film şi video, site-uri web şi bloguri, rapoarte anuale, broşuri precum şi alte materiale de marketing sau vânzări, multimedia şi evenimente live.


The International Business Awards, „Oscarurile lumii de afaceri” potrivit The New York Post, este singura competiţie globală care premiază performanţele companiilor în afaceri. Cele peste 40 de categorii includ o “secţiune media” care onorează cele mai bune campanii de PR şi advertising ale anului.  Mai multe detalii, pe site-ul oficial al festivalului, Stevieawards.com.

Agenţia McCann PR, afiliată la reţeaua internaţională Weber Shandwick, una dintre cele mai reputate firme de Relaţii Publice din întreaga lume, este divizia de relaţii publice a Grupului McCann Erickson. McCannPR oferă consultanţă în relaţii publice, plecând de la planificare strategică şi până la construirea relaţiilor cu liderii de opinie.
În cei 4 ani de la înfiinţare, agenţia McCann PR a câştigat 13 premii, dintre care 6 premii internaţionale dobândite la principalele competiţii de Relaţii Publice din Europa (SABRE Awards, European Excellence Awards, Stevie Awards, Silver Award - Golden Drum).
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP