09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa United Way si Saatchi & Saatchi: “Impreuna putem face mai mult”

United Way si Saatchi & Saatchi: “Impreuna putem face mai mult”

Pin It

In spiritul mesajului “Impreuna putem face mai mult”, Saatchi & Saatchi a realizat pro-bono pentru Fundatia United Way o noua campanie de comunicare. Echipa de creatie a fost inspirata de ideea ca sumele aparent nesemnificative pe care le donam pot contribui major la imbunatatirea calitatii vietii celor aflati in dificultate.

Spotul, brosura si posterul ilustreaza persoane pe care United Way le sustine prin proiectele sale. Materialele au fost prezentate in premiera in cadrul Galei United Way, eveniment ce marcheaza inceputul campaniei de strangere de fonduri pentru cei care au nevoie de sprijin. De asemenea, aceste materiale vor fi folosite in promovarea in companii a proiectelor sustinute de Fundatie din cele trei domenii majore: Educatie, Sanatate si Integrare Economica si Sociala.

Ideea pe care am incercat sa o comunicam prin aceasta campanie este aceea ca impotriva perceptiei conform careia o donatie mica nu face diferenta, ea devine foarte valoroasa atunci cand sumele se aduna. A dona catre United Way si a nu da banii in strada inseamna ca mai multe categorii de persoane defavorizate vor primi ajutor – Cristina Popescu, Senior Account Manager Saatchi & Saatchi.

De mai bine de 5 ani, Saatchi & Saatchi ofera nu numai fonduri ci si servicii pro-bono Fundatiei United Way Romania. In acest an dificil, incercam sa facem campania de strangere de fonduri cat mai motivanta si atractiva, iar materialele realizate de Saatchi & Saatchi sunt in ton cu aceasta idee. Filmul este unul optimist, care arata cum fiecare dintre noi poate face ceva pentru cei care au nevoie de sprijin – Adriana Stoica, Director Executiv United Way Romania.

Echipa:
Copywriter: Florian Langa
Art-Director: Ovidiu Hodorogea
Client Service Manager: Cristina Popescu
Producator: Vitalie Brega
Regizor: Ciprian Florea
DOP: Lulu de Hillerin

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP