09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Tonic Advertising comunică pentru marca poloneză Pharmaceris

Tonic Advertising comunică pentru marca poloneză Pharmaceris

Pin It
Compania Pharmaceris, marcă de produse cosmetice cu tradiţie în Polonia, a ales serviciile Tonic Advertising pentru a intra pe piaţa din România.

Deosebirea produselor Pharmaceris faţă de alte cosmetice constă în inovaţiile ştiinţifice ale cercetătorilor polonezi. Astfel, pentru optimizarea calităţii formulelor, produsele sunt testate după fiecare etapă de creare, în centrul de cercetare ştiinţifică Dr. Irena Eris.
Acest centru este unicul din Polonia şi printre puţinele din lume care efectuează studii in vitro, de observare a efectului substanţelor asupra celulor pielii, dar şi studii în vivo, de aplicare.

Înfiinţată în anul 2003, agenţia Tonic Advertising concepe şi realizează activităţi de Relaţii Publice, comunicare strategica şi organizare de evenimente.

Printre clienţii agenţiei se numără: Alai Braşov (Sanosan, Aldo, Valdini, Dulgon), Belfoods (Lotus), Laboratoarele Bioderma, City Pharma, Egoist Wellness, GlaxoSmithKline (Eurovita Multiminerale cu Ceai Verde), Meli Melo, Keune, Labormed, Lush, Sandoz Pharma, Style Promotion (Somerset), Vavian Pharma.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP