27042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa DDB Bucharest semnează campania de imagine Alpha Bank 2010

DDB Bucharest semnează campania de imagine Alpha Bank 2010

Pin It
Campania este o nouă etapă de dezvoltare a platformei de comunicare Alpha Bank începută în 2009. Personajele Greierele şi Furnica sunt aduse acum în lumea reală, mai aproape de consumatori şi interesele lor. Indiferent de raportul nostru cu banii, fie că suntem cheltuitori ca Greierele, fie ca suntem economi ca Furnica, Alpha Bank ne oferă soluţii financiare care ne ajută să ne bucurăm de banii noştri.
Campania a fost lansată la începutul lui aprilie în TV, print, outdoor şi materialele de promovare pentru sucursale.

Mirela Angelescu, Managing Director DDB Bucharest: "Anul trecut am învăţat să fim responsabili, anul acesta suntem multumiţi: avem un partener, expert financiar, pe care ne putem baza. Nouă, clienţilor Alpha Bank, ne rămâne doar să ne bucurăm de banii noştri, fie că-i economisim cu spor, fie că îi imprumutăm în condiţii avantajoase.”


Fondata în 1996, agenţia DDB Bucharest oferă servicii de comunicare integrate, având un portofoliu extins de clienţi multinaţionali şi locali.
DDB Worldwide Communications Group este cel mai mare grup de marketing şi publicitate din lume şi printre cele mai premiate reţele de agenţii de publicitate. Desemnată de către  Adweek şi Advertising Age de patru ori reţeaua anului, DDB şi-a adjudecat de mai multe ori titlul de World’s Top Network potrivit Gunn Report şi Creativity. Cu mai mult de 200 de birouri în peste 90 de ţări, grupul DDB este construit în jurul ideii potrivit căreia creativitatea este cea mai puternică forţă din business.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP