27042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Ursus Breweries îşi integrează serviciile de digital media

Ursus Breweries îşi integrează serviciile de digital media

Pin It
Ursus Breweries, lider pe piaţa berii din România, anunţă integrarea serviciilor sale de digital media pentru toate mărcile din portofoliu. Această mutare vine în urma unui pitch organizat în luna martie a acestui an.

Având în vedere complexitatea portofoliul Ursus Breweries, compania a decis să încredinţeze acest cont agenţiilor GreenPixel şi Kubis, pe o perioadă de 1 an.

"Ursus Breweries are ambiţia de a se autodepăşi, ambiţia de a explora frontiera modernă a marketingului. Marketingul digital nu constituie o excepţie. Intenţionăm să demarăm o transformare sistematică a capacităţilor noastre de a interacţiona, de a comunica şi de a aborda consumatorii în mediul digital. Suntem bucuroşi că vom fi însoţiţi în această călătorie de către doi parteneri locali, cu care suntem entuziasmaţi să lucrăm împreună", a declarat Grant McKenzie, Vice-Preşedinte Marketing.


Procesul de selecţie a vizat alegerea unor agenţii partenere care să se plieze pe valorile de business ale Ursus Breweries şi care să poată oferi o strategie digitală bine articulată, inovaţie şi creativitate. Experienţa echipei de cont şi înţelegerea comunicării de brand au fost de asemenea criterii decisive de selecţie.

Cele două agenţii selectate care au în portofoliu companii multinaţionale care operează în domenii diverse, de la industria de telecomunicaţii la domeniul bancar, vor prelua gestionarea campaniilor online ale Ursus Breweries începând cu luna aprilie.


Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în Bucureşti şi deţine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău şi Braşov, având peste 1.700 de angajaţi. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Azuga, Stejar, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell şi Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, precum şi o gamă excepţională de mărci locale cu poziţii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow şi Tyskie. SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

GreenPixel (www.greenpixel.ro) este una dintre cele mai vechi agenţii interactive din România, specializată în strategie şi soluţii de marketing pentru mediul digital. În cei peste 10 ani de activitate agenţia fidelă sloganului „rezultatele contează” a realizat proiecte majore pentru clienţi săi precum soluţii inovative de comunicare, business, engagement şi loializare online.

Kubis este o agenţie de marketing online, activă pe piaţa din România din iunie 2008, cu o prezenţă globală şi având filiale în SUA, America de Sud şi România. Kubis înţelege dinamica Internetului ca unealtă de marketing pentru a genera trafic, a interacţiona cu publicul ţintă şi, în cele din urmă, pentru a creşte vânzările de produse şi servicii.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP