27042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa IMAGE PR, dublu nominalizata la EMEA SABRE Awards 2010

IMAGE PR, dublu nominalizata la EMEA SABRE Awards 2010

Pin It
Agentia de relatii publice IMAGE PR este dublu nominalizata la EMEA SABRE Awards 2010, una dintre cele mai prestigioase competitii de PR organizate pentru aceasta zona. Doua dintre campanile concepute si implementate de agentie in anul 2009 au fost selectate pentru cea de-a doua etapa a competitiei:
  • Campania “Goodness of margarine”, selectata la categoria “Food and beverage”
  • Campania “Centenarul L’Oréal”, finalista la categoria “Eastern Europe”

“Goodness of margarine” este o campanie derulata pentru Unilever South Central Europe si reprezinta un program complex de informare asupra schimbarilor
in ceea ce priveste procesul de productie al margarinei si a beneficiilor consumului de margarina. Totodata, au fost promovate si brand-urile Rama si Becel din portofoliul Unilever, lider pe piata de profil din Romania.

Avand scopul de a celebra 100 de ani de L’Oréal la nivel mondial, “Centenarul L’Oréal” a avut 3 componente majore: o campanie de comunicare interna, dezvoltarea unui proiect de CSR pentru studenti si o campanie de media relations. Proiectul a fost de asemenea premiat in cadrul PR Award 2009.

Ambele conturi au fost castigate de IMAGE PR la inceputul lui 2009 in urma unor licitatii.

Despre EMEA SABRE Awards
Organizata de The Holmes Group, EMEA SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) Awards este una dintre cele mai prestigioase competitii de relatii publice pentru aceasta zona.
Anul acesta au fost inregistrate in competitie un numar-record de 1.600 de aplicatii, doar 20% fiind selectate pentru etapa urmatoare. Castigatorii competitiei vor fi anuntati pe 26 mai, in cadrul Galei de Premiere SABRE Awards, care va avea loc la Londra.
Pentru mai multe informatii despre competitie si despre campaniile nominalizate: http://www.holmesreport.com/story.cfm?edit_id=11313&typeid=1&goto=story

Despre IMAGE PR
IMAGE este o companie independenta de relatii publice, una dintre primele companii de PR infiintate in Romania, in urma cu 15 ani. IMAGE este membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice. Agentia acopera cele mai importante servicii din zona relatiilor publice, de la relatii media, managementul evenimentelor si al situatiilor de criza, pana la comunicarea corporativa si de produs sau relatiile cu comunitatea. IMAGE s-a mentinut permanent in topul agentiilor de PR din Romania datorita portofoliului de clienti, rezultatelor financiare si vizibilitatii proiectelor de comunicare realizate.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP