29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Gala RoNewMedia a premiat cele mai bune lucrări de web design şi producţie web tv din industria online românească

Aseară, începând cu ora 19:00, la World Trade Center Bucureşti, în cadrul RoNewMedia 4.0, a avut loc Gala de decernare a RoWebDesign şi RoWebTV Awards. Iniţiate de F5, cele două competiţii recompensează cele mai curajoase şi eficiente lucrări în materie de design, respectiv producţie video din web-ul autohton. În cadrul RoWebTV Awards au fost disputate 4 premii de popularitate şi alte 4 premii acordate de juriu primului clasat din fiecare dintre categoriile: Site-uri video, Producţii Web TV, Campanii video virale şi de advertising şi Prezentatori Web TV carismatici.

De asemenea, RoWebDesign Awards a oferit 3 trofee celor mai populare lucrări şi 3 premii “Best of” din partea juriului pentru fiecare categorie din competiţie “Design”, “Originalitate” sau “Funcţionalitate”; precum şi un premiu Best of RoWebDesign 2009 pentru lucrarea care însumează cel mai mare scor cumulat pe toate criteriile.

Câştigătorii acestei ediţii sunt:

RoWebDesign

Premiile juriului (cel mai mare punctaj pentru fiecare categorie in parte):
Best design: Gradiniţa Ioanid – Kinecto
Best original idea: Pictas Advertising – Pictas Design
User’s best friend: Dansez pentru tine – MB Dragan

Premii de popularitate:
I. e-psiho.ro – Maria Calinescu
II. VP Factory – Sixtyfoureights group
III. Rabbit – the viral agency - Zet Communcations&Media

Premiile Juriului – Best of RoWebDesign Awards (cel mai mare punctaj cumulat pe toate criteriile)
Premiul I: Grădiniţa Ioanid – Kinector
Premiul II: Firestarter – Firestarter
Premiul III: Pictas Advertising – Pictas Advertising

În urma preselecţiei, la RoWebTV Awards au fost admise 56 de lucrări propuse de către 20 de agenţii şi producători independenţi, iar pentru cea de-a doua ediţie RoWebDesign Awards au intrat în faza finală 46 de lucrări înscrise de 21 de agenţii şi designeri independenţi.

RoWebTv

Premiile Juriului:
Site video: Happy Fish TV – Green Media Channel
Producţie web: O lume nebună - Adrian Cristea
Campanie video virală: Bodyguarzii intelectuali – Content SRL
Prezentator Web TV: Adrian Cristea – O lume nebună - Adrian Cristea

Premii de popularitate:
Site video: Happy Fish TV – Green Media Channel
Producţie web: Firestarter – Firestarter
Campanie video virală: Feedback is fifty – Next Advertising
Prezentator Web TV: Raluca Popovici – Jurnalul video auto.ro - Raluca Popovici

Gala RoWebDesign şi RoWebTV Awards a încheiat RoNewMedia 4.0 – cel mai important eveniment dedicat industriei de online din România.

În această toamnă, RoNewMedia 4.0 a adus în dezbatere cele mai noi tendinţe în new media, affiliate marketing, AdWords şi SEO, experimentate deja cu succes de către profesioniştii de la Google şi specialişti de top din Europa de Vest din companii precum i-level, vanguardSEO; magneticNorth; Masterthenewnet.com şi Orange U.K.

RoNewMedia 4.0 este organizat de F5 – compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu; cu sprijinul Orange şi Kombo – Google Certified Company.