16042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Catavencu.ro vrea sa afle ce amintiri au romanii din “Epoca de Aur”

Catavencu.ro vrea sa afle ce amintiri au romanii din “Epoca de Aur”

Pin It
Catavencu.ro le ofera sansa supravietuitorilor Epocii de Aur sa isi spuna povestea, care poate deveni astfel o legenda urbana a regimului trecut.

Visul romanesc de glorie socialista a lasat multe amintiri romanilor. Amintiri romantice, fara curent electric dar la lumina lumanarii. Amintirea supei din gheare, pentru ca statul la coada nu le aducea intotdeauna pe masa puiul in carne si oase. Romanii au pus umarul la cladirea socialismului sorbind din ceasca si ultimul strop de nechezol, reusind insa sa-l fenteze cu ajutorul umorului tipic si caracteristic.

Cei care au trait experiente memorabile si au adunat povesti care sunt amuzante pana si pentru cei care nu au crescut cu Miaunel si Balanel sunt asteptati sa se inregistreze ca membri pe Catavencu.ro si sa le poseze intru posteritate.

Povestile pot fi publicate in cadrul sectiunii EpocadeAur.Catavencu.ro, alegand una dintre urmatoarele categorii: tehnologie, scoala si copilarie, sarbatori, lifestyle, gospodarie, auto si alimente.

Cele mai fascinante vor fi premiate de Cristian Mungiu cu cate doua invitatii de doua persoane la vizionarile filmului Amintiri din Epoca de Aur, pe toata perioada de difuzare a acestora la Cinema Studio.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP