16042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa ECDL ROMANIA sustine Cupa Academiei 2009

ECDL ROMANIA sustine Cupa Academiei 2009

Pin It

In perioada 10 – 15 mai 2009 se desfasoara in Bucuresti competitia Cupa Academiei 2009, cel mai mare eveniment sportiv din mediul universitar. ECDL ROMANIA este alaturi de studentii participanti, care au posibilitatea sa interactioneze indiferent de universitatea la care studieaza.

Prin sloganul ”THINK GREEN.PLAY,WIN!”, toti studentii din capitala sunt invitati sa participe, in perioada 10-16 mai, la competitii sportive de toate genurile: fotbal, streetball, laser tag, biliard, bowling, tenis de masă, graffiti, concurs de role, treasure hunt.
Cupa Academiei este mai mult decat o competitie sportiva, este terenul de sport pentru orice student care spune NU unei vieti sedentare, care vrea sa isi consume in mod benefic energia si creativitatea specifice varstei.

ECDL ROMANIA sustine aceasta initiativa organizata de Asociatia Studentilor Economisti din Romania-ASER, implicandu-se direct, ca partener oficial al evenimetului, care se doreste a fi o platforma de comunicare si relationare intre toti tinerii.

ECDL ROMANIA

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 400 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP