25042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Arte pentru blocuri

Arte pentru blocuri

Pin It

Tablourile realizate de copiii de la Liceul de Arte Ploiesti in cadrul campaniei Cardinal Motors “Arte pentru Blocuri” vor putea fi vizionate vineri, 15 mai, in cadrul unui vernisaj in aer liber organizat in parcul din centrul orasului incepand cu ora 12.00.

Tablourile vor fi donate de Cardinal Motors cu sprijinul Uniunii Asociaţiei de Proprietari Ploieşti scarilor de blocuri din oras.
Pentru inceput 25 de blocuri desemnate de uniune vor beneficia de tablouri. Criteriile de selectie vor fi curatenia si securitatea din scarile de bloc.
Pana la acest moment elevii de la Liceul de Arte Ploiesti au finalizat 40 de tablouri, interpretări artistice ale temei sugerate de Cardinal Motors: dezvoltarea durabila a societatii.
„Prezenta in media tot mai des, aceasta sintagma pretentioasa va deveni acum mai accesibila publicului larg pentru ca va fi explicata in limbaj artistic de elevii de clasele a XI si a XII” explica Mirela Tanasescu, PR Cardinal Motors.
Campania “Arte pentru blocuri” îşi propune înfrumuseţarea spaţiului comun al blocurilor din oraş cu tablouri realizate de copiii de la Liceul de Arte Ploieşti.
Cardinal Motors a sponsorizat liceul pentru achizitionarea de materiale, iar la finalul proiectului va oferi o excursie la Sibiu celor care s-au implicat în realizarea tablourilor. Costul campaniei este de 1000 de euro.
Scopul campaniei este unul multiplu: educarea prin artă, accesibilizarea şi stimularea actului artistic, şi nu în ultimul rând promovarea valorilor comunităţii, tinerele talente ce se nasc în cadrul Liceului de Arte Ploieşti.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP