23042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Siniat a selectat Oxygen pentru activitățile de comunicare în România

Siniat a selectat Oxygen pentru activitățile de comunicare în România

Pin It

Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, a ales agenția independentă Oxygen ca partener pentru derularea activităților de comunicare pe plan local, în urma unui proces de selecție.

Oxygen va asista Siniat în dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare și va asigura servicii de comunicare externă și internă, relații cu media, evenimente și CSR.

„Acest an este unul cu multe așteptări pentru Siniat, cu multe proiecte importante, printre care și deschiderea noii noastre fabrici, la Turceni, și care au nevoie de abordări inedite. Am găsit în Oxygen un partener de încredere care ne poate asista în demersurile noastre, prin felul creativ în care gândește soluții”, a precizat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

„Fiecare client este pentru noi o provocare care ne motivează să gândim out-of-the-box și să găsim mereu soluții inovatoare care să rezolve cele mai dificile brief-uri. Ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o și faptul că vom avea ocazia să lucrăm împreună cu echipa Siniat. Suntem convinși că acest nou client în portofoliul nostru ne va stimula creativitatea”, a declarat Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen.

Compania Siniat, parte a grupului belgian Etex, este un furnizor global de top pentru soluții de construcții bazate pe gips-carton. Operează  43 de fabrici, în 13 țări din Europa și America Latină, cu o cifră de afaceri de circa 1 miliard de euro, reprezentând circa 35% din cifra de afaceri a grupului Etex.

Ca parte a Etex, Siniat beneficiază de accesul la toată experiența, logistica și tehnologiile celorlalte divizii, precum și de accesul la o întreagă gamă nouă de tehnologii, industrii, parteneri și clienți specifici pentru aceste divizii.

În România, Siniat este unul dintre principalii producători de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi. Compania operează două fabrici, una în care produce plăci din gips-carton, la București, și una în care produce ipsos, la Aghireșu, în județul Cluj. A treia fabrică Siniat va fi deschisă la sfârșitul acestui an la Turceni, în județul Gorj, destinată producției de plăci din gips-carton. Aceasta este singura unitate productivă de acest tip din România care foloseşte gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrală termoelectrică, și nu în urma exploatării în cariere deschise, în acest fel contribuind major la protejarea mediului înconjurător.

Oxygen este o agenție independentă care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital. Echipa sa de profesioniști în comunicare deține competențe în strategie de brand și engagement, social media, digital, media relations, comunicare corporativă, evenimente, online marketing și analytics design, cu o abordare through-the-line.

Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau PR Awards, Oxygen are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, ETI European Food Industries, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, Luxoft, SoftOne etc.

Despre Siniat

Compania Siniat România este membră a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producători şi furnizori mondiali de materiale de calitate şi soluţii pentru construcţii. Grupul Etex este prezent pe mai multe continente: Europa, America Latină, Africa, Asia şi Oceania. Desfăşoară activităţi în 44 de ţări, având circa 17.000 de angajaţi care operează 121 de fabrici.

Prin cele două fabrici în care produce plăci de gips-carton și ipsos, la București și Aghireșu (județul Cluj), Siniat România este unul dintre liderii locali în soluții pentru construcții. Deschiderea celei de a treia fabrici, la Turceni (județul Gorj), va poziționa SIniat România ca fiind singura companie care foloseşte gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrică, și nu în urma exploatării în cariere deschise, în acest fel contribuind major la protejarea mediului înconjurător.

Despre Oxygen

Oxygen este un partener de încredere pentru organizatii, în eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. În acest sens, agenția pune la dispoziția clienților expertiză extinsă în PR digital – storytelling, content marketing, social media, search, video casting / podcasting etc. -, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relații cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, comunicare internă.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alăturat rețelei internaționale de comunicare Global One Communication (GOC), care reunește o serie de agenții independente din Europa, cu prezență globală. Astfel, Oxygen are acces la expertiza extinsă a rețelei, în domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educație, financiar sau farma.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP