16042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa BDR Associates lansează noua interfață a www.bdr.ro

BDR Associates lansează noua interfață a www.bdr.ro

Pin It

BDR Associates, agenţie de comunicare strategică si relaţii publice, lansează o nouă versiune a site-ului oficial www.bdr.ro, cu un layout inovativ și o structură ce evidențiază portofoliul de servicii ale companiei: Corporate Communication & Reputation Management, Media Relations, Public Affairs, Issue &Crises Management , Internal Communication, Digital Communication, Brand PR, Creative Development, Event Marketing and Management, CSR , alte competențe profesionale.

Platforma grafică și conținutul noului site permit o accesare facilă, astfel încât cei interesați de activitatea BDR Associates, unul dintre liderii pieței de comunicare strategică din România, să găsească informațiile la timp. Totodată, designul inovator permite o navigare ușoară de pe orice device, fie că e vorba de desktop, tabletă sau smartphone.

De asemenea, pe site sunt disponibile informații despre activitatea agenției, studii de caz, recomandări, distincții primite de-alungul timpului, date de contact. Lansarea noului site de informare vine în pregătirea unui alt eveniment important în existența agenției, și anume  aniversarea de către BDR Associates în 2015, sub sloganul " Invent the future. Value the past" a 20 ani de activitate și contribuție la formarea pieței și industriei de comunicare din România și pe alte piețe.

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates este afiliatul exclusiv în România al Hill + Knowlton Strategies, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri internaţionale de comunicare din lume. Fondată în 1995, BDR Associates a oferit  de-a lungul timpului asistenţă profesionistă în domeniul comunicării strategice şi al relaţiilor publice pentru sute de clienţi, printre aceştia aflându-se importante companii multinaţionale si naţionale, instiţutii oficiale, organisme internaţionale, asociaţii sau agenţii non-guvernamentale din România sau Republica Moldova. BDR este prima agenţie românească de profil care şi-a deschis o reprezentanţă în străinătate, în Republica Moldova, în anul 2002. În 2005, BDR Associates a devenit partenerul desemnat de către Organizaţia Internaţională Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands în România şi pentru publicarea cărţilor Superbrands. De asemenea, BDR este prima agenţie de PR din România care a câştigat, în 2006, premiul de înaltă reputaţie Sabre for Best Practice in Central-Eastern Europe. Compania a dezvoltat proiecte de comunicare şi pe alte pieţe ca Georgia, Serbia, Azerbaidjan şi Croaţia. Din 2007, BDR Associates este partener al CEC Government Relations în dezvoltarea proiectelor de public affairs în România și în EU, asigurând asistență de înalt calibru unor mari companii internaționale în domenii precum energie, non-cash payments, fonduri globale de investiții, transport și curierat, alte domenii prioritare. BDR Associates propune o echipă de profesioniști de înaltă ținută etică, profesionalismul și integritatea fiind valorile de căpătâi ale agenției în livrarea rezultatelor măsurabile către clienții locali și internaționali.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP