19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Biroul de Informare al Parlamentului European în România şi Lowe PR inaugurează Choice Box

Biroul de Informare al Parlamentului European în România şi Lowe PR inaugurează Choice Box

Pin It
Ca parte a campaniei paneuropene "Alegeri Europene. Tu decizi!", cabine multimedia interactive postate în zonele de mare trafic din toate cele 27 de ţări UE invită trecătorii să îşi transmită dorinţele, sub forma unor mesaje video, către Parlamentul European. Selecţii ale mesajelor vor fi rulate, până în ziua alegerilor europene, pe ecranele exterioare ale cabinelor şi pe două ecrane gigantice din Bruxelles.

În România, Cabina Multimedia a fost lansată pe 15 aprilie în cadrul unui eveniment organizat de echipa Lowe PR în cel mai traficat loc din Bucureşti, Gara de Nord. Lansarea a reunit atât oameni obişnuiţi, pasageri curioşi sau dornici să afle mai multe despre Parlamentul European, cât şi personalităţi publice, mândre că România este astăzi parte a circuitului electoral european. Lucian Mândruţă şi Şerban Copot (Hiena de la Animal X) au fost printre primii români care şi-au înregistrat mesajele pentru Europa în Cabina Multimedia. Astăzi, Cabina pleacă din Gara de Nord pentru a se deplasa spre alte oraşe ale ţării: Braşov, Arad, Râmnicu Vâlcea şi Galaţi.

"Această Cabină Multimedia este locul în care europenii din toate colţurile continentului se întâlnesc şi vorbesc aceeaşi limbă, într-un sincron gigant. Acţiuni ample de acest gen nu au cum să nu creeze sentimente de apartenenţă şi implicit, dorinţă de reacţie. Românii ne-au confirmat acest lucru”, spune Hortensia Năstase, Managing Director Lowe PR.

Acţiunea face parte din ampla campanie de informare ce urmăreşte încurajarea participării cetăţenilor la alegerile Europarlamentare din 7 iunie, prima campanie de informare pentru alegerile europene bazată pe o strategie paneuropeană, cu mesaj unic.

La nivelul Uniunii Europene, campania declină 10 teme de interes: Energie/schimbare climatică; Reglementarea pieţelor financiare; Siguranţa cetăţeanului; Cercetare; Bugetul Uniunii Europene; Protecţia consumatorului; Migraţie; Anti-discriminare; Standardizare; Surse de energie.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP