19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Cardinal Motors a lansat campania "Arte pentru blocuri"

Cardinal Motors a lansat campania "Arte pentru blocuri"

Pin It

Cardinal Motors a iniţiat o campanie de sprijinire a ploieştenilor gospodari. Campania se numeşte “Arte pentru blocuri” şi îşi propune înfrumuseţarea spaţiului comun al blocurilor din oraş cu tablouri realizate de copiii de la Liceul de Arte Ploieşti. Cardinal Motors a sponsorizat liceul pentru achizitionarea de materiale, iar la finalul proiectului va oferi o excursie celor care s-au implicat în realizarea tablourilor.

Elevilor le-a fost oferită şi o temă, care poate fi ilustrată fie într-un singur tablou, fie într-o suită de trei. Tema este una de actualitate, aceea a dezvoltării durabile şi s-a dorit  realizarea unei interpretări artistice a acesteia pentru ca ploieştenii să înteleagă astfel nevoia societăţii de a deveni mai responsabilă.

Scopul campaniei este unul multiplu: educarea prin artă, accesibilizarea şi stimularea actului artistic, şi nu în ultimul rând promovarea valorilor comunităţii, tinerele talente ce se nasc în cadrul Liceului de Arte Ploieşti.

Scările de blocuri vor fi transformate de Cardinal Motors în parteneriat cu Uniunea Asociaţiei de Proprietari Ploieşti într-un spaţiu neconvenţional de expunere.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP