28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa The Public Advisors şi Pymalion Adevertising comunică şi organizează Târg cu Tâlc

The Public Advisors şi Pymalion Adevertising comunică şi organizează Târg cu Tâlc

Pin It
Sâmbătă, 11 aprilie are loc cea de-a doua ediţie a Târgului cu Tâlc. Organizatorii evenimentului sunt: The Public Advisors, Pymalion Adevertising şi librăria Cărtureşti.
La târg se sărbătoreşte cu stil şi în detaliu handmade-ul autentic. Târg cu Tâlc ediţia 2 împleteşte utilul cu cochetul şi reuneşte sub_cărtureşti (strada Arthur Verona nr. 13) între orele 11 şi 20 artişti handmade ai comunităţii artizanilor din România, într-o expoziţie cu vânzare şi mini evenimente cu tâlc.

Ediţia a doua a Târgului cu Tâlc face parte dintr-un proiect mai larg pentru susţinerea  comunităţii artizanilor handmade din Romania. Pentru ei, The Public Advisors împreună cu Pygmalion Advertising au creat o serie de festivaluri-targ.

Astfel, bucureştenii pasionaţi de dichis şi care îşi doresc frumosul în vieţile lor au putut cumpăra cele mai trăsnite obiecte de la IarNaroc, IarNaroc 2 de Dragobete, Targuşor şi Târg cu Tâlc. Indiferent de locaţia aleasă (târgurile s-au desfasurat în mai multe ceainării din Bucureşti) evenimentele au atras atenţia presei de toate felurile. Campania de comunicare a evenimentelor a fost de un real succes împletind PR tradiţional cu PR 2.0, mergând direct către cumpărătorul final pe reţele sociale online şi către comunitatea bloggerilor interesaţi de acest domeniu.

Evenimentele au avut ca parteneri media Radio Guerilla, 24FUN, Hotcity, RBF.ro, Fashionandbeauty.ro, ZoomTV, Feeder, Metropotam, Port.ro, dob.ro şi au atras atenţia Observatorului de la ora 19:00, a Ştirilor Kanal D şi a emisiunii de stiri de la Prima TV – Focus. În plus, evenimentele au beneficiat de o acoperire generoasă şi în presa scrisă şi online.

Detalii la www.targcutalc.ro
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP