24042024

Back Eşti aici:Home News PR News: Tendinte si Cercetari Problema sănătăţii vizează şi companiile, în opinia consumatorilor

Problema sănătăţii vizează şi companiile, în opinia consumatorilor

Pin It
health_csrDezbaterile privind reforma sănătăţii încă agită America. Însă se pare că nu numai Guvernul trebuie să se implice în acest domeniu. Un nou sondaj efectuat de Edelman, „The Edelman Health Engagement Pulse” relevă faptul că americanii vor ca şi companiile să se implice în domeniul sănătăţii, chiar dincolo de asigurarea bunăstării propriilor angajaţi. Consumatorii au tendinţa să cumpere, să recomande şi să investească în companii care se ocupă de problemele de sănătate. În plus, studiul indică o diferenţă foarte mare între ceea ce se aşteaptă oamenii de la companii şi percepţiile lor actuale.

Astfel, 8 din 10 respondenţi consideră că este important ca organizaţiile să facă publice acele descoperiri şi inovaţii care duc la îmbunătăţirea domeniului sănătăţii, iar 7 din 10 consideră că toate companiile ar trebui să investească în sănătatea comunităţilor. Cu toate acestea, doar 1 american din 10 consideră că firmele îndeplinesc în prezent aceste aşteptări (bine sau foarte bine). De asemenea, 7 din 10 consideră că este foarte important ca organizaţiile să îşi ajute angajaţii să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

Sondajul a mai indicat de asemenea că mai mult de 8 din 10 respondenţi sunt mai tentaţi să cumpere, să recomande, să aibă încredere sau să se angajeze la o companie care se dedică problemelor din domeniul sănătăţii, şi peste 7 din 10 sunt mai tentaţi să investească în ea. În plus, 60% dintre americani sunt de părere că toate companiile ar trebui să se implice în domeniul sănătăţii la fel de mult şi de activ ca în problemele de mediu.

La studiu au participat 1000 de respondenţi, cetăţeni americani cu vârsta de peste 18 ani. Interviurile prin telefon s-au desfăşurat în noiembrie 2009.

Mai multe detalii la: http://www.csrwire.com/press/press_release/28378-New-Survey-Shows-Americans-Look-to-Business-to-Improve-Country-s-Health
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP