19042024

Back Eşti aici:Home News PR News: Tendinte si Cercetari Scad bugetele de evaluare pentru campaniile de PR pe timp de criza?

Scad bugetele de evaluare pentru campaniile de PR pe timp de criza?

Pin It
Public Relations Consultants Associations a efectuat o cercetare printre liderii agenţiilor de relaţii publice din Marea Britanie privind efectele crizei economice mondiale asupra etapei de evaluare din cadrul programelor şi campaniilor de comunicare. Rezultatele sunt contrare tendinţelor generale ale pieţei: bugetele pentru evaluare nu vor scădea anul acesta. Mai mult decât atât, 84% dintre respondenţi consideră că această etapă este foarte importantă pentru că oferă credibilitate agenţiei de PR, prin urmare anul acesta imporţanta ei trebuie să crească.

60% dintre participanţii la studiu nu au observat de la începutul problemelor economice nicio scădere a bugetelor pentru evaluare şi consideră că această etapă oferă agenţiilor o oportunitate de a-şi demonstra valoarea programelor implementate, arătându-le clienţilor rezultate concrete.

Acest studiu încearcă să demonteze două preconcepţii fundamentale privind această etapă a unei campanii de comunicare: evaluarea este scumpă şi clienţii nu sunt suficient de interesaţi de această etapă încât să plătească pentru ea.

Mai multe detalii puteţi găsi la
http://www.instituteforpr.org/digest_entry/barry_leggetter_evaluation_important_in_recession1/
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP