09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa INCUBATORUL DE CONDEIE organizează primul atelier de scriere creativă pe 23 octombrie

INCUBATORUL DE CONDEIE organizează primul atelier de scriere creativă pe 23 octombrie

Pin It
AdLittera Project împreună cu Fundaţia Calea Victoriei organizează primul atelier de scriere creativă din cadrul concursului naţional de creaţie literară INCUBATORUL DE CONDEIE pe 23 octombrie la cafeneaua Has Has din București.

Accesul la atelier este liber în limita celor 15 locuri disponibile. Douăsprezece dintre locuri sunt alocate concurenţilor înscriși în concursul INCUBATORUL DE CONDEIE, aceștia urmând să fie selectaţi în funcţie de răspunsul pe care îl vor da la întrebarea “Cum îţi vine inspiraţia să scrii?”.

Celelalte trei locuri la atelier sunt scoase la concurs pe pagina Facebook a AdLittera Project. Cele mai creative trei răspunsuri la întrebarea “Ce simţi când scrii?” vor câștiga. Concursul se încheie pe 20 octombrie la ora 23.59 iar câștigătorii vor fi anunţaţi pe 21 octombrie.

Atelierul invită la explorarea imaginaţiei concomitent cu învăţarea tehnicilor de scriere creativă prin exerciţii ce îmbină ludicul cu coerenţa. Lectorul este Mario Barangea, doctorand al Facultăţii de Filosofie din cadrul Universităţii București.

Atelierul din 23 octombrie este primul dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu Fundaţia Calea Victoriei până la finalul lunii noiembrie.

Înscrierile în concursul de creaţie literară INCUBATORUL DE CONDEIE continuă până pe 31 octombrie. În primele 2 săptămâni de concurs s-au înregistrat peste 300 de creaţii înscrise de 90 de concurenţi.


INCUBATORUL DE CONDEIE vine în sprijinul scriitorului amator din România, îi oferă spaţiul unde să-şi afirme aptitudinile literare dar, mai ales, îi recompensează talentul. Concursul este organizat de Adlittera Project și urmărește să crească interesul pentru cultură, educând tinerii prin lectură şi creându-le un spaţiu alternativ şi apropiat de gustul lor pentru a se exprima liber.

Proiectul este susţinut de următorii parteneri media: România Liberă, Elevate, semnebune.ro, toateblogurile.ro, reteauliterara.ro, kissfm.ro, Lumebuna.ro, bookblog.ro, studentie.ro, catavencu.ro, eliberadio.ro, ztb.ro, csr-romania.ro, pr-romania.ro, centruldepresa.ro și de partenerii strategici Fundaţia Calea Victoriei, Diverta, Three Slices și Quartz Film.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP