09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Forum CSR360, grow up responsible!

Forum CSR360, grow up responsible!

Pin It
Responsabilitate, initiativa  si dezvoltare durabila. Sau , intr- un cuvant, CSR.  BizCampus Network dedica o zi acestui domeniu, in cadrul Conferintelor Forum CSR360 care se vor desfasura in data de 30 septembrie, la Howard Johnson Hotel, sala IRIDIUM, incepand cu ora 9.00.

CSR–ul sau Corporate Social Responsibility este un concept nou care faciliteaza implicarea companiilor in societate, contribuind la dezvoltarea acesteia. Conferintele Forum CSR360  isi propun sa evidentieze  atuurile  acestui concept modern in contextul  economic actual prin accesul la noi experiente si abordari inedite ale problemelor ce se dezvolta in jurul nostru. De asemenea, evenimentul ofera solutii la problemele actuale prin parerile avizate ale specialitstilor si prin exemplificarea unor astfel de initiative.
Concentrat pe durata unei zile, ziua dedica acestui domeniu, evenimentul va avea o structura dinamica:

Forum CSR 360, 30 septembrie:
-    9:00 - 10:00  Inregistrarea participantilor
-    .10:00 – 11:30 CSR vs. PR – Tradition vs. trends in CSR.
-    11:30 – 12:00 Coffee Break
-    .12:00 – 13:30 The financial aspect of CSR – a rise to the challenge.
-    13:30 – 14:00 Coffee Break
-    .14:00 – 15:30 CSR and questionable motives and positive actions.

Invitatii aduc calitate  evenimentelor prin opiniile , sfaturile si solutiile pe care le ofera prin prisma experientei in cadrul domeniului de activitate: experti si  manageri din domenii variate,  manageri si specialisti au confirmat prezenta la  Forum CSR360.
Diversitatea temelor  abordate, precum si a invitatilor reflecta profilele variate ale companiilor carora se adreseaza evenimentul. Pentru public, prezenta la conferinta promite sa pluseze calitatea activitatii desfasurate prin exemple de imbunatatire a imaginii proprii, prin relevarea noilor tendinte si strategii,  favorizand totodata networkingul. 
BizCampus Network multumeste tuturor partenerilor care au contribuit la realizarea Forumului CSR360: Perfect Tour, sponsorilor: Parmalat, Snack Attack, Krups si Antalis, in colaborare cu Let’s do it, Romania! si Ramayana Café, precum si partenerilor media: Elevate, IAA (International Advertising Association), PR-Romania, CSR-Romania, AvocatNet, Ejobs, Metropotam, ArenaBiz, IBP(Doing Business), BestJobs, Startups, LumeBuna.

Forum CSR360  inglobeaza deci, implicare, initiativa, responsabilitate si schimbare, toate aceste puse sub semnul dezvoltarii societatii si a cresterii potentialului de extindere a companiilor prin insusirea de noi valori care aduc un plus de valoare mediului economic.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati site-ul oficial: www.forum.csr360.ro .

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP