09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Teoria argumentarii in discursul public - tehnici de pledoarie si retorica – 23 Octombrie, Bucuresti

Teoria argumentarii in discursul public - tehnici de pledoarie si retorica – 23 Octombrie, Bucuresti

Pin It
Conferinta "Teoria argumentarii in discursul public - tehnici de pledoarie si retorica” este o continuare a conferintei organizata in anul 2009 cu tema: "Bazele pledoariei eficiente si tehnici de retorica".

Prin pregatirea acestui eveniment,  Avocatnet.ro doreste sa vina in sprijinul celor care vor sa isi perfectioneze tehnicile de discurs in public, pledoarie si mai ales strategia de argumentare.  Participantii la conferinta vor avea parte de un training la nivel inalt, Kevin Koh fiind un specialist in arta argumentari si a discursului public.
S-a stabilit ca doar un procent de la 7% la 30% din tot ceea ce inseamna comunicare este reprezentat de continut. Restul de 93% pana la 70% din impactul persuasiv pe care il poate avea o persoana este “multi-modal”. Se bazeaza pe comunicarea vizuala (gesturi, postura si miscari) si pe comunicarea audio (tonul vocii, viteza, volumul si frecventa).

Scopul conferintei este ca participantii sa invete tehnici rapide, usor de aplicat si eficiente de imbunatatire semnificativa a calitatilor lor de convingere si pledoarie.

Aceste tehnici sunt concepute in asa fel incat sa functioneze independent de limba si de abilitatea lingvistica.

In orice limba si la orice nivel de competenta lingvistica, acest  eveniment va permite participantilor sa-si imbunatateasca rapid si calitativ carisma si capacitatea persuasiva.

Folosind numeroase exercitii practice in legatura cu tehnicile, despre care s-a dovedit ca functioneaza in cazul vorbitorilor nativi si non-nativi de limba engleza, conferinta va fi structurata in patru linii principale:

*Utilizarea eficienta a limbajului corporal si a gesturilor in retorica profesionala:
- Utilizarea limbajului universal tacut al comunicarii vizuale pentru comunicarea persuasiva

*Perfectionarea modelelor de vorbire si de oratorie:
- Utilizarea ritmului, a modularii, a tonului si a volumului pentru a creste forta discursului dumneavoastra, indiferent de aptitudinile lingvistice, de accent si de gramatica.

*Tehnici si strategii in scrierea unui discurs
- Utilizarea instrumentelor eficiente pentru obtinerea unui discurs/unei argumentatii memorabil (e) si convingator (-oare).

*Construirea unei argumentatii pentru vorbirea in public si pledoarie
- Strategii de detectare si exploatare a punctelor slabe din argumentatia oponentului dumneavoastra;
- si tehnici de mascare a punctelor slabe din argumentatia dumneavoastra

Cursul va fi sustinut de:

Dl. Gheorghe Florea – Presedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania

Dl. Kevin I. Koh, [LL.B. (London), LL.M. (Halle-Wittenberg)]. Dupa experienta sa ca lector universitar si consultant in pledoarie, Kevin activeaza in prezent la Geneva ca avocat in domeniul drepturilor omului. Are zece ani de experienta profesionala in domeniul instruirii la nivel inalt cu privire la tehnicile de pledoarie si retorica. Dat fiind ca a predat si a lucrat cu aceasta metodologie in Regatul Unit, Germania, Romania, Rusia, Singapore si Elvetia, este expert in pledoarie, vorbire in public, scrierea discursurilor si tehnici de negociere, care au fost folosite in diverse situatii, de la pledoarii in instanta la vorbirea in public la nivel international si concursuri de dezbateri, precum si negocieri diplomatice multilaterale si discursuri la nivel de stat.  


Pentru mai multe informatii si inscriere www.seminariileavocatnet.ro
Beatrice Manta
0757.085.196
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP