09052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa BizCampus Network lanseaza CSR360

BizCampus Network lanseaza CSR360

Pin It
BizCampus Network dedica o zi acestui domeniu, in cadrul Conferintelor360 care se desfasoara joi,  22 Iulie la Howard Johnson Hotel.

CSR –ul sau Corporate Social Responsibility este un concept nou care faciliteaza implicarea companiilor in societate, contribuind la dezvoltarea acesteia. Conferintele CSR360, organizata de BizCAMPUS  Network,  isi propune deci, sa evidentieze atuurile acestui concept modern in contextul  economic actual prin accesul la noi experiente si abordari  inedite ale problemelor ce se dezvolta in jurul nostru. De asemenea, evenimentul ofera solutii la problemele actuale prin parerile pertinente  ale specialitstilor si prin exemplificarea unor astfel de initiative.

Concentrat pe durata unei zile, ziua dedica acestui domeniu, va avea o structura dinamica:
CSR 360 - 22 iulie
10:00 – 11:00 CSR vs. PR - Tradition vs. trends in CSR
11:00 – 11:15 coffee break
11:15 – 12:15 The financial aspect of CSR – a rise to the challenge
12:15 – 12:30 coffee break
12:30 – 13:30 Social awareness and education (NGOs) – a help needed for successful companies .

Invitatii aduc calitate evenimentelor prin opiniile avizate si sfaturile pe care le ofera prin prisma experientei in cadrul domeniului de activitate. Acestia sunt oameni de specialitate, nisati pe temele propuse.  Experti si manageri din domenii variate,  blogeri, media si reprezentanti ai societatii civile  au confirmat prezenta la CSR360.
Diversitatea temelor  abordate, precum si a invitatilor reflecta profilele variate ale companiilor carora se adreseaza evenimentul. Pentru public, prezenta la conferinta promite sa pluseze calitatea activitatii desfasurate prin exemple de imbunatatire a imaginii proprii, prin relevarea noilor tendinte si strategii,  favorizand totodata networkingul. 
CSR360  inglobeaza deci, implicare, initiativa, responsabilitate si schimbare, toate aceste puse sub semnul dezvoltarii societatii  si a cresterii potentialului de extindere a companiilor prin insusirea de noi valori care aduc un plus de valoare mediului economic.


Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP