27042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa 62.39% dintre bărbaţii din România spun: Te plac naturală!

62.39% dintre bărbaţii din România spun: Te plac naturală!

Pin It
Peste 5000 de bărbaţi s-au alăturat “manifestului pentru frumuseţea naturală” iniţiat de NIVEA Visage împreună cu Dragoş Bucurenci şi Cabral Ibacka. 66.45% dintre ei le-ar spune femeilor iubite că preferă să fie machiate cât mai natural, pe când 21.95% şi-ar dori să nu fie machiate deloc.

Studiul s-a desfăşurat printr-un chestionar online postat pe 8 dintre cele mai mari bloguri din România: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, şi adrianciubotaru.ro. Dintre cei 5326 de bărbaţi care s-au alăturat manifestului pentru frumuseţea naturală 50.86% au declarat că ar elimina fondul de ten din ritualul de înfrumuseţare al femeilor deoarce arată ca o mască şi îl găsesc natural (63.38%) sau pentru că nu apreciază diferenţa de culoare dintre fată şi gât.

“Frumuseţea înseamnă în primul rând îngrijire.. Din acest motiv NIVEA a ales să le vorbească femeilor despre noua gamă de îngrijire NIVEA Visage Natural Beauty prin vocea bărbaţilor. Rezultatele campaniei ne-au confirmat că, în ochii bărbatului de lângă noi, contează în primul rând frumuseţea naturală. Este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care am putea să o primim vreodată”, a declarat Andreea Filip, Brand Manager NIVEA Visage România.

Dragoş Bucurenci: “Vă mărturisesc că mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva încredere. Eram convins că mă aflu într-o minoritate a bărbaţilor care au o problemă cu fondul de ten. Dar se pare că suntem ceva mai mulţi”.

Cabral Ibaka: “Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?”
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP