27042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Workshop-uri practice de relaţii publice cu Thomas Achelis, 18 şi 20 Mai

Workshop-uri practice de relaţii publice cu Thomas Achelis, 18 şi 20 Mai

Pin It
sigla_aptcAchelis & Partner Public Relations şi Forum for International Communications organizeaza in data de 18 mai, respectiv 20 mai, modulele de training Internal Communications si Strategic Planning of PR Campaigns. Ambele seminarii vor avea loc la Bucuresti, Hotel JW Marriott.

Cursul "Internal Communications"
ofera participantilor instrumente utile pentru gestionarea eficienta a comunicarii interne si pentru sporirea implicarii angajatilor in proiectele organizatiei. Seminarul puncteaza si rolul managementului in implementarea strategiilor de comunicare interna, analizeaza rolul comunicarii interne atunci cand intervin schimbari la nivel de organizatie, pune la dispozitia participantilor un set de instrumente practice pentru motivarea si implicarea angajatilor, trece in revista principalele suporturi de comunicare interna, ofera repere in evaluarea activitatilor de CI.

Modulul se adreseaza practicienilor de relatii publice si HR.

Cursul "Strategic Planning of PR Campaigns" porneste de la premisa ca orice program eficient de relatii publice trebuie sa aiba la baza un proces de planificare strategica. Stabilirea obiectivelor specifice cuantificabile, determinarea audientei, a instrumentelor de comunicare si a metodelor de evaluare sunt doar cateva elemente specifice planificarii strategice.

Training-ul ofera participantilor instrumente si tehnici utile atat pentru elaborarea strategiilor si dezvoltarea programelor de comunicare, cat si pentru masurarea si evaluarea eficientei campaniilor de relatii publice.

Seminarul se adreseaza practicienilor de relatii publice care dezvolta sau implementeaza campanii de PR.

Trainer-ul ambelor module este Thomas Achelis, presedintele agentiei Achelis & Partner Public Relations. Cu aproape 30 de ani de experienta practica in PR, Thomas desfasoara o activitate intensa la nivel international, fiind co-fondatorul Institutului pentru Calitate in Relatii Publice (IQPR), presedintele Academiei Europene de PR (EAPR) si membru al Institutului Britanic de Relatii Publice CIPR.

Seminariile pun accent pe interactivitate, studiile de caz si situatiile concrete reprezentand elementele centrale ale prezentarilor.

Poti descarca agenda modulelor de curs urmand linkurile de mai jos:

Internal Communications
Strategic Planning of PR Campaigns


Taxa de participare este de 350 € plus TVA pentru fiecare modul si include toate cheltuielile aferente cursului: prestatia trainerului, materialele de curs, masa de pranz si pauzele de cafea.

Formularul de inscriere poate fi descarcat aici.


Pentru informatii suplimetare, persoana de contact este Maria Oancea: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0722-964382.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP