04052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Toţi pentru unu - TPU.ro devine reţeaua socială româneasca numărul 1, devansând Neogen.ro

Toţi pentru unu - TPU.ro devine reţeaua socială româneasca numărul 1, devansând Neogen.ro

Pin It
În doar 15 luni de la lansare, platforma de întrebări şi răspunsuri Toţi pentru unu TPU.ro realizează un dublu record, devenind cea mai vizitată reţea socială românească şi proiectul online cu cea mai rapida creştere din .RO, de la 0  la peste 1 milion de clienţi unici.

Prezentată în variantă pilot la începutul anului trecut şi lansată în aprilie 2009, TPU.ro a depăşit luna trecută Neogen.ro cu aproape 42 de mii de unici, performanţă care o clasează în topul reţelelor sociale româneşti.

Conform SATI, platforma colaborativă a înregistrat în martie 1.061.704 de vizitatori unici, în creştere cu peste 6 procente faţă de luna precedentă, şi 5,41 de milioane de afişări, de asemenea cu aproape 6% mai mult raportat la februarie.

La nivelul întregului an (martie 2009 – martie 2010), Toţi pentru unu TPU.ro a raportat medii lunare de creştere de circa 16%, în ceea ce priveşte numărul de clienţi unici, şi de 19 procente, din punct de vedere al afişărilor.

În plus, comunitatea TPU.ro numără circa 50.000 de membri înregistraţi, având în ultimele 12 luni o rată lunară medie de creştere de peste 18%.

Până în prezent, utilizatorii Toţi pentru unu TPU.ro au generat aproape 156 de mii de întrebări şi 1,2 milioane de răspunsuri, timpul mediu de răspuns pentru o întrebare fiind de 16 minute.

TPU.ro este principalul site de întrebări şi răspunsuri din România. Comunitatea clădită în jurul site-ului dă fiecăruia posibilitatea de a primi soluţii la problemele cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi si, în acelaşi timp, oferă membrilor şansa de a împărtăşi celorlalţi din cunoştinţele şi experienţele lor.

TPU.ro este un proiect lansat în parteneriat de F5 – compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu; şi TreeWorks – una dintre cele mai importante companii de web development din România. Spaţiile publicitare sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale F5 X-Media.  

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP