29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Premiul "Henkel - A brand like a friend" in premiera la Junior PR Award

Premiul "Henkel - A brand like a friend" in premiera la Junior PR Award

Pin It

innoCa partener al competitiei Junior PR Award, Henkel Romania ii provoaca pe tinerii aspiranti la o cariera in PR sa pozitioneze "A brand like a friend". Compania va premia cea mai reusita campanie de comunicare conceputa in scopul lansarii, (re)pozitionarii sau promovarii de produse si servicii catre clienti, companii sau consumatori individuali. Sunt avute in vedere, de asemenea, campanile de PR ca parte a campaniilor de marketing integrat.

"Credem ca talentul si creativitatea tinerilor trebuie sa fie recunoscute si incurajate. De aceea, Henkel Romania a decis sa acorde premiul Henkel – a brand like a friend pentru cea mai reusita campanie de comunicare de produs. Asteptam cu mare interes proiecte originale din partea studentilor si tinerilor profesionisti din PR si dorim ca aceasta experienta sa fie extrem de utila atat pentru ei cat si pentru companie", a declarat Lavinia Toma, Corporate Communications Manager, Henkel Romania.

Inscrierea se face pana la data de 7 septembrie 2009 si consta in conceperea unei campanii de PR, de maximum 1.000 de cuvinte, in limbile romana si engleza. Studentii au deplina libertate in alegerea temei campaniei, dar trebuie sa identifice probleme sau oportunitati reale, pentru clienti reali (companii, ONG-uri, institutii de stat etc.). Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite si masurabile, cu indicatori de evaluare, care vor reusi sa echilibreze planificarea si cercetarea cu creativitatea. Lucrarile pot fi realizate fie individual, fie in grupe de pana la 4 membri, limita de varsta fiind de 25 de ani.

Premiul va consta intr-un pachet de carti de specialitate (CSR si PR) si un stagiu de practica in cadrul departementului de comunicare Henkel.

Criteriile de jurizare si detaliile privind inscrierea pot fi consultate pe http://www.praward.ro/pr-award/junior-pr-award.html

Despre organizatorul Junior PR Award
Forum for International Communications este o organizatie non-guvernamentala care cultiva in mediul comunicatorilor profesionisti standardele etice si de performanta ale profesiei de relatii publice. Fundatia organizeaza din 2003 competitia Romanian PR Award si evenimentul Romanian PR Week, impuse drept cele mai importante evenimente de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania.

Compania Henkel Romania este implicata activ in sprijinirea unor proiecte culturale, activitati caritabile, sportive si proiecte educative. Printre proiectele pe termen lung ale companiei se numara: Premiul Henkel CEE pentru Arta, sustinerea Festivalului Brazilor de Craciun, sustinerea Centrului de zi pentru Copii, din Petrila, turneul de golf caritabil organizat de Henkel Romania, precum si multe alte actiuni de sponsorizare a unor camine de copii si batrani, precum si a unor asociatii caritabile.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP