20042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Junior PR Award premiaza performanta si creativitatea tinerilor comunicatori

Junior PR Award premiaza performanta si creativitatea tinerilor comunicatori

Pin It
Forum for International Communications îi invită pe viitorii specialişti în PR să participe la a cea de-a şaptea ediţie a competiţiei Romanian PR Award, secţiunea Junior. Înscrierile se fac până la data de 1 septembrie 2009.

Junior PR Award continuă un proiect devenit tradiţie, încurajând profesionalismul şi creativitatea studenţilor care aspira la o carieră în domeniul relaţiilor publice.

"Dorim să investim în viitorul acestei profesii, încurajând competiţia şi răsplătind performanţa. Aspiranţii la o carieră în comunicare trebuie să accepte ideea de competiţie liberă în cadrul unor repere de performanţă şi etică. La rându-le, industria comunicării şi breasla profesioniştilor de relaţii publice trebuie să acorde importanţă şi sprijin învăţământului de specialitate. Acesta este argumentul pentru care Forum for International Communications acordă o importanţă deosebită secţiunii Junior PR Award", a declarat Thomas Achelis, preşedintele Forum for International Communications.

Înscrierea se face gratuit şi constă în conceperea unui campanii de PR, de maximum 1.000 de cuvinte, în limbile română şi engleză. Studenţii au deplină libertate în alegerea temei campaniei, dar trebuie să identifice probleme sau oportunităţi reale, pentru clienţi reali (companii, ONG-uri, instituţii de stat etc.). Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite şi măsurabile, cu indicatori de evaluare, care vor reuşi să echilibreze planificarea şi cercetarea cu creativitatea. Lucrările pot fi realizate fie individual, fie în grupe de până la 4 membri, limita de vârstă fiind de 25 de ani.

Cele mai bune proiecte vor fi premiate în cadrul Galei PR Award, în data de 30 septembrie 2009, la Palatul Parlamentului. Echipele finaliste vor obţine din partea organizatorilor stagii de practică în domeniul PR şi cărţi de specialitate oferite de editurile Publica şi Curtea Veche.

În afara premiilor acordate de juriul international al competiţiei, companiile Henkel România, real - Hypermarket şi MOL România vor oferi în cadrul Galei premii speciale.

Mai multe detalii privind criteriile de jurizare şi înscrierea pe http://www.praward.ro/pr-award/junior-pr-award.html

Cea de-a 7-a ediţie a Romanian PR Week se va desfăşura la Parlatul Parlamentului, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2009. Festivitatea de premiere PR Award Gala Night va avea loc în seara zilei de 30 septembrie.

Informatii suplimentare se pot obtine la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel. 0721-256784.

Despre organizator
Forum for International Communications este o organizaţie non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesionişti standardele etice şi de performanţă ale profesiei de relaţii publice. Fundaţia organizează din 2003 competiţia Romanian PR Award şi evenimentul Romanian PR Week, impuse drept cele mai importante evenimente de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din România. Fundaţia coordonează în prezent o cercetare naţională de "Etică în PR", o serie de programe educaţionale, prelegeri şi dezbateri publice, cursuri şi training-uri de formare profesională şi o serie de întâlniri informale între profesioniştii domeniului. În aprilie 2009, Forum a lansat portalul de resurse PR Romania care îndeplineşte trei funcţii: de informare, popularizare şi educare în domeniul strategiilor şi practicilor de PR.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP