20042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa OKI Printing Solutions comunică prin 4 ACE

OKI Printing Solutions comunică prin 4 ACE

Pin It

KI Printing Solutions, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de soluții de printing, va comunica începând din această lună prin agenția de PR 4 ACE .

Contul de comunicare al OKI Printing Solutions va fi gestionat, începând cu această lună, de agenția 4 ACE-pr&publicity. OKI este unul dintre liderii mondiali ai pieței de soluții de printing, concentrându-și întreaga activitate pe oferirea celor mai bune soluții companiilor cu care lucrează, adaptate perfect nevoilor acestora.

4 ACE-pr&publicity va gestiona comunicarea de business a companiei, va comunica noutățile și tehnologiile promovate de companie la nivel global, acoperind activitățile de promovare a produselor OKI în rândul publicurilor vizate și asigurând, totodată, servicii de media relations.

“În prezent, focusul OKI în regiunea EMEA este îndreptat cu precădere către piața din România. Aceasta are un potențial important, asemănându-se într-o mare măsură cu piața poloneză, unde OKI este lider de piață pe mai multe categorii de produs. Parcurgem rapid câțiva pași importanți pentru a ne spori prezența pe piața locală: un nou distribuitor, un nou manager de distribuție și, acum, o agenție de PR care să amplifice eforturile noastre de comunicare. Suntem încrezători în expertiza agenției în acest domeniu și considerăm că rezultatele colaborării noastre nu vor întârzia să apară”, a declarat Jacek Tarkiewicz, Director Regional de Marketing pentru Europa Centrală și de Est al OKI Printing Solutions.

”Credem foarte mult în colaborarea cu OKI Printing Solutions. Expertiza agenției în domeniul IT&C, dobândită pentru clienți precum Flanco, Flamingo, Genius, Benq, ne dau încrederea obţinerii unor rezultate adaptate nevoilor noului nostru partener. Suntem nerăbdători să creștem gradul de notorietate al companiei și al produselor OKI în rândul publicului român, precum și să sprijinim compania pentru stimularea vânzărilor pe piața locală”, a afirmat Elena Olteanu, General Manager for 4 ACE-pr&publicity.

Despre 4 ACE–pr&publicity

Agenţia 4 ACE este specializată în PR şi publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie şi de produs. Experienţa 4 ACE în promovarea imaginii de companie şi de produs implică o foarte bună cunoaştere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs şi corporate, realizarea de strategii de comunicare şi imagine, organizarea de evenimente de promovare. Agenţia este singura din România certificată ISO, pentru managementul calităţii serviciilor oferite. Din portofoliul actual al agenţiei fac parte Dermastyle, Flamingo International și Flanco, Genius, Indesit Company și Dent Estet.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP