19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Mercedes-Benz: Atenţie! Motor! Acţiune! la TIFF 2009

Mercedes-Benz: Atenţie! Motor! Acţiune! la TIFF 2009

Pin It

Între 29 mai şi 7 iunie 2009, la Cluj, Mercedes-Benz răspunde pentru a doua oară invitaţiei de a susţine Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi, implicit, arta şi industria cinematografică. Mai mult, devenind maşina oficială a festivalului, Mercedes-Benz îşi reafirmă angajamentul de a încuraja şi promova cea de a 7-a artă, atât la nivel mondial, cât şi în plan autohton.

Prezenţa Mercedes-Benz la TIFF 2009 reprezintă o continuare firească a parteneriatului iniţiat anul trecut, când din colaborarea cu 7 regizori prolifici, au luat naştere 7 trailere ce au surprins aventurile lui James Bond şi au  parodiat totodată, la nivel local, miturile universale şi clişeele agentului. În plus, în cadrul Galei de decernare a premiilor, Mercedes-Benz a avut onoarea de a oferi premiul de Excelenţă TIFF 2008 maestrului Radu Beligan.


În cadrul celei de a opta ediţii a TIFF, Mercedes-Benz va fi alături de un număr impresionant de noi evenimente şi surprize organizate sub umbrela festivalului. Iar pentru că lumea filmului a fost dintotdeauna asociată cu strălucirea vedetelor de cinema, dar şi cu prestaţiile de excepţie ale celor mai mari nume de pe marele ecran, Mercedes-Benz va pune la dispoziţia organizatorilor autovehicule pe măsură: noua Clasă E şi Clasa S.
Pe parcursul festivalului, acestea se vor afla la dispoziţia invitaţilor TIFF 2009, printre care se numără celebra actriţă Claudia Cardinale şi Florin Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români ai tuturor timpurilor. Cei doi vor fi omagiaţi la TIFF 2009 prin acordarea Premiului pentru întreaga carieră oferit unei personalităţi din cinematografia europeană, respectiv cel pentru Întreaga carieră, în cadrul Galei de Închidere TIFF, pe data de 6 iunie.


Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz puteţi accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro, www.media.mercedes-benz.ro.
În plus, mai multe informaţii despre festival şi programul acestuia puteţi accesa la adresa: www.tiff.ro.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP