29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Roxana Dibă este noul Managing Director Golin România

Roxana Dibă este noul Managing Director Golin România

Pin It

Roxana Diba Cristina Butunoi

Începând cu luna mai a acestui an, Roxana Dibă devine noul Managing Director Golin România, una dintre cele mai importante agenții de relații publice de pe piața locală. Echipa de management este completată de Cristina Butunoi, care devine Deputy Managing Director. După 10 ani petrecuți în echipa Golin, dintre care ultimii patru în poziție de management, Irina Roncea se retrage din agenție.

„Cultura noastră este construită în jurul oamenilor, iar cel mai elocvent exemplu este chiar Roxana, care a început cu noi acum 10 ani, pe poziție de intern, și astăzi preia managementul companiei. Am mare încredere în noua echipă de management, care are responsabilitatea de a duce mai departe povestea a zeci de branduri de succes - acelea ale clienților noștri, și a zeci de oameni pasionați – echipa Golin. Îi mulțumesc Irinei pentru acești ani de succese și lecții învățate împreună și pentru contribuția semnificativă la consolidarea Golin ca formator de piață și de oameni”, declară Veronica Savanciuc, Președinte & CEO Lowe Group.

„Drumul meu profesional este sinonim cu Golin, iar acest lucru înseamnă privilegiul de a fi dezvoltat relații de lungă durată cu clienții noștri, dar mai ales ocazia de a învăța și de a construi alături de cei mai buni. La asta se adaugă și mândria de a face parte dintr-o echipă care a setat standarde de performanță și funcționează într-o cultură bazată pe susținere reciprocă și acel having fun @work de invidiat. Sunt încântată de acest nou capitol și mă bucur să fac echipă cu Cristina, un om și un profesionist care are extrem de multe de oferit”, spune Roxana Dibă, Managing Director, Golin.

Cristina Butunoi s-a alăturat Golin în martie 2020, ca Head of Corporate. Cu o experiență de 20 de ani în comunicarea corporate și consumer, comunicarea cu autoritățile și sectorul non-profit, Cristina are o expertiză care acoperă domenii precum energie, banking, industrie, retail, real estate, IT, farma și FMCG.

Despre Golin România
Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide, agenţie progresivă de Relaţii Publice care îşi aliniază eforturile de creaţie şi data cu business-ul clientilor, pentru a livra rezultate cu impact. Astăzi, cu peste 1.700 de angajaţi şi mai mult de 60 de ani de experienţă, Golin îşi însuşeşte cu mândrie statutul în industria de Relaţii Publice, în timp ce se redefineşte pentru viitor. Golin a fost numită Global Agency of the Year în cadrul PR Week Global Awards 2019, Agenţia Anului la PRmoment’s 2018, iar în 2017 a fost desemnată Agenţia de Consultanţă a Anului de către PRCA, în cadrul Drum’s PR.
În România, Golin face parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, Lowe Group, alături de MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical şi farmaceutic) şi BPN (new media).

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP