11082022

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa MSL The Practice este agenția de PR selectată de Glovo în România

MSL The Practice este agenția de PR selectată de Glovo în România

Pin It

Glovo

Începând cu luna septembrie a acestui an, MSL The Practice este agenția de relații publice a companiei Glovo în România, pentru comunicarea corporate și public affairs. Selecţia s-a făcut printr-un pitch la care au participat unele dintre cele mai importante agenţii de relații publice din București.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care le permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice tip de produs, din și în perimetrul orașelor în care aceștia se află. Aplicația s-a lansat în România în luna mai a anului 2018, iar în prezent este disponibilă în 30 de orașe din țară, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Brașov, Constanța și alte capitale de județ.

MSL The Practice va oferi consultanță pentru comunicarea corporate a companiei, suport în implementarea campaniilor de comunicare și acțiunilor de responsabilitate socială, media relations și public affairs.

„În numai doi ani de la lansare, Glovo s-a extins în peste 30 de orașe din România. Cu o expansiune atât de dinamică, dar și ținând cont de contextul volatil pe care îl traversăm, comunicarea corporate a devenit tot mai importantă pentru noi. Aveam nevoie de partenerul potrivit și ne bucurăm că l-am găsit în echipa MSL The Practice, care are experiența și competențele necesare pentru a răspunde tuturor nevoilor de comunicare din următorul an, la fel de ambițios ca cei de până acum”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România

„Suntem mândri să lucrăm alături de Glovo, o companie cu un impact atât de profund asupra economiei, societății și comunităților. Ne bucurăm că vom contribui la consolidarea prezenței Glovo în România și că împreună vom transforma orașele din țară în orașe mai accesibile pentru oameni, cu ajutorul curierilor și partenerilor din aplicație”, a declarat Oana Bulexa, Managing Director MSL The Practice.

Despre Glovo
Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Apărută în Barcelona, compania este prezentă în 298 orașe din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.
Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en

Despre MSL The Practice
MSL The Practice, parte din cel mai mare grup de comunicare din România - Publicis Groupe, este cea mai premiată agenție de PR din România și din sud-estul Europei, recunoscută pentru creativitatea și eficiența campaniilor sale de comunicare, realizate pentru companii din toate domeniile (tech, consumer electronics, food & drinks, banking si servicii financiare, auto, pharma, entertainment, retail, imobiliare, ONG etc.).

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central    GFPR new logo web            logo SMP          chapter4 logoSigla Action Global Communications web dccom LOGO nou siteGMP logo 2        Logo ThePublicAdvisors

  logo oxygen site          logo BDR