02122023

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Filiala locală Oxygen din Cluj aniversează un an de activitate

Filiala locală Oxygen din Cluj aniversează un an de activitate

Pin It

Ruxandra-Marin-OxygenCluj

Agenția independentă de comunicare Oxygen aniversează un an de activitate pe piața din Cluj-Napoca, filială fiind deschisă anul trecut ca parte a strategiei companiei de a se dezvolta și de a fi alături de mediul de afaceri dinamic din zona de Nord-Vest a țării.

În primul an de activitate, echipa multidisciplinară a agenției locale a oferit servicii de consultanță și implementare pentru diverse proiecte de comunicare ale companiilor din Cluj-Napoca și zona de Nord-Vest a țării, dar și pentru branduri naționale și internaționale care au implementat proiecte la nivel regional, în Oradea, Bistrița. Pe plan local, Oxygen colaborează cu o serie de clienți importanți, printre care: Alfa Software, bigstep®, MERON, KIK, hipMenu, Transilvania IT Cluster, Metro Systems.

Oxygen Cluj oferă servicii de marketing și consultanță în comunicare, precum employer branding, social media, comunicare internă, managementul reputației, publicitate, comunicare B2B, relații publice, CSR, organizare evenimente, influencer marketing și producție foto-video.

“Acum, după un an de activitate, credem și mai mult în decizia de extindere a Oxygen pe plan local. Am întâlnit un mediu de business diferit, dar provocator. Descoperim aici povești noi și oameni creativi, în fiecare zi, ceea ce ne bucură și ne încurajează. Ne dorim ca atât afacerile clujene, cât și companiile internaționale prezente în Cluj-Napoca să beneficieze de expertiza și experiența noastră de peste 10 ani în industrie și să construim împreună strategii de comunicare externă și internă de impact”, a declarat Ruxandra Marin, Senior Partner Oxygen Cluj.

Oxygen deține know-how extins în industria de comunicare, lucrând, de-a lungul anilor, cu branduri și companii locale și internaționale, din domenii precum IT&C, real estate, retail, industrie, construcții, servicii financiare, FMCG, industria hotelieră și multe altele.


 

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, cu birouri la București și Cluj-Napoca. Premiată încă de la începutul activității pentru campaniile sale, agenția deține un portofoliu vast de clienți, precum: Olympus Dairy, Cereale de mic dejun Nestlé, Moncler, Luxoft, AD Pharma, BCR, Betano, Skoda, Garanti Bank, Total Romania, FOREVER 21, Volvo, Huawei Technologies, KiK, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo Bank, Grand Entertainment, PPD Romania, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Acqua Panna, San Pellegrino, Asirom VIG, SPLAT Professional, Batiste, Dr. Hart, Femibion, DELL și mulți alții.
Pentru mai multe detalii despre Oxygen, accesați: http://www.oxygencomms.ro.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP           GMP logo 2